Vraji-Magie

VRAJI

Credeti in vraji?

Ce sunt farmecele!!!

Ce sunt farmecele? Cum se dezleaga?

Foarte multi oameni duc dupa ei blesteme, vraji, farmece…
Oamenii fac rau din gelozie, invidie, ura, din orice motiv, intemeiat sau nu.

Va blesteama, platesc slujbe la biserica pentru distrugerea dumneavoastra, apeleaza la vrajitori aparuti din senin ca ciupercile dupa ploaie si care tot ce stiu este ca au nevoie de bani - de banii dumneavoastra evident sau de ai dusmanului dumneavoastra - nu conteaza.

Simptomele unei persoane care are farmece, vraji, deochi sau blesteme, sunt:
- o stare de nervozitate si profunde dureri de cap
- somn agitat, plin de cosmaruri
- stare de confuzie si deprimare
- caderea parului
- banii vin dar nu stau la dumneavoastra
- sunteti o persoana deosebita dar de mult timp fara partener de viata
- nimic nu va iese si aveti senzatia ca sunteti urmariti de ghinioane

Daca aveti cel putin doua simptome din cele descrise mai sus atunci puteti fi siguri ca aveti niste farmece pe care le-ati contactat pe parcursul vietii, intrand in conflict cu cineva sau le-ati mostenit de la parintii dumneavoastra sau de la ai partenerului de viata, deoarece se transmit pana la al saptelea neam, din generatie in generatie.

Foarte multi din oameni sunt de parere ca: “Eu nu am facut rau la nimeni”. Nimic mai fals! O persoana care s-a razbunat astfel s-a simtit ofensata si a platit pe cineva sa faca rau.

Foarte multi spun: “Am fost la Biserici si Manastiri, dar fara rezultate…”. Este normal: o paine nu se face doar cu faina, mai trebuie apa, drojdie, sare, cartofi pentru a iesi painea. Asa stau lucrurile si cu dezlegarile, trebuie sa mergeti intai la preot si la Biserica. Daca farmecele sunt minore se vor dezlega, daca insa nu se intampla nimic dupa slujbe, aveti nevoie de mai mult, adica “cu o mana de femeie s-au facut farmecele si tot asa vor fi dezlegate” - mai trebuie ca si dumneavoastra sa faceti un ritual la o anumita ora, intr-o anumita zi.

O alta intrebare pusa frecvent este: “Cine mi-a facut rau?”. De obicei, cine va asteptati mai putin, insa nu are mare importanta cine v-a facut rau… Important este sa constientizati ce vi se intampla si sa va eliberati pentru totdeauna de aceste lucruri malefice care va blocheaza viata, fericirea, prosperitatea, linistea etc.

Totul despre farmec , farmece , ce sunt farmecele , farmec

Dupa dezlegari va veti simti din nou cu adevarat puternici, plini de energie, va va reveni increderea in dumneavoastra si in oameni, va va disparea frica si teama de orice si oricine.

Rupeti cercul negativ din jurul dumneavoastra si efectele nu vor intarzia sa apara… Curaj!

Totul despre farmec , farmece , ce sunt farmecele , farmec

Niciun comentariu: