Vraji-Magie

VRAJI

Credeti in vraji?

Horoscop Scorpion 2012

GENERAL

Scorpionii vor tuna si vor fulgera, daca lucrurile nu le ies pe plac in 2012. Oricum ar fi, scorpionii vor invata sa se bucure chiar si de micile detalii ale vietii. Ambitia si hotararea ii ajuta sa faca lucrurile asa cum le vor ei.

BANI SI CARIERA

Totul pare echilibrat in acest sens in 2012. Momentele de sclipire de inteligenta vor alterna cu cele de latenta, dar nu veti avea de pierdut, chiar daca nu functionati la cote maxime chiar mereu. Aveti ocazia sa va corectati eventualele greseli, pentru ca sefii sunt rabdatori in ce va priveste. Creativitatea combinata cu putin risc va va aduce multe beneficii anul acesta.

IUBIRE

Daca pana acum stateati destul de prost la capitolul empatie, 2012 va face mai deschisi. Va veti intelege mai bine ca niciodata partenerul si nu veti avea probleme in a comunica eficient. Sunteti plini de energie si de creativitate, lucru care va aduce beneficii si in plan amoros. Partenerul va aprecia noua latura pe care o puneti pe masa in anul acesta. Celor singuri li se va parea usor sa isi faca noi cunostinte, chiar daca relatiile nu se vor aprofunda neaparat.

CALATORII


Orice probleme din viata scorpionilor isi vor gasi rezolvarea in vacante si relaxare. Daca simtiti ca lucrurile scapa de sub control, timpul petrecut departe de agitatia zilnica va va aduce pe linia de plutire.

SANATATE

Intrati in 2012 usor epuizati. Lucurile vor reveni la normal numai daca va acordati ocazia sa va refaceti fortele. Daca nu luati o pauza, va va veni tot mai greu sa tineti pasul cu atributiile pe care le aveti.

Niciun comentariu: