Vraji-Magie

VRAJI

Credeti in vraji?

Superstitii de la A-Z

ALBASTRU
Pentru a te proteja de ghinioane, poarta o panglica albastra.
10 AUGUST
Daca vei vedea o stea cazatoare pe 10 August, (Sf. Laurentiu), vei visa la alesul/aleasa ta.
13
Daca treisprezece persoane stau la o masa, una din ele va muri inainte de sfarsitul anului.Daca sunt 13 persoane la o masa, cu siguranta ca intre acestea este un cuplu de indragostiti care isi tine secreta idila.
AC
Daca in vis gasesti un ac, inseamna ca ai prieteni care te apreciaza. Daca in vis, cauti un ac, semnifica faptul ca iti faci griji fara rost.
AEROPORT
Daca visezi un aeroport in plina activitate, aceasta exprima dorinta ta de libertate sau de a calatori.Daca visezi un aeroport pustiu, calatoria planificata se amana sau chiar se anuleaza.
ALBINA
Daca-ti intra in casa o albina, vei avea foarte curand un oaspete. Daca omori albina, vizita va fi una neplacuta si te va urmari ghinionul toata ziua. Un roi de albine care se aseaza pe o casa vesteste ca acea casa va fi mistuita de un incendiu.
ALEGERE
Daca din 2 persoane care spun ca te iubesc, vrei sa afli care te iubeste mai mult, da numele lor degetelor mari de la cele 2 maini, apoi leaga-ti degetele cu o aceeasi ata, un deget la un capat al ei si celalalt deget la celalalt capat; departeaza brusc mainile, ata se va rupe - degetul care are cea mai lunga bucata din ata initiala, iti va spune cine te iubeste cu adevarat.
ALERGARE
Daca te visezi alergand, este un semn al unei sanse unice in viata ta.
ALUNA
Daca visezi aluna, trebuie sa te astepti sa ti se intample lucruri extrem de placute.O femeie care se viseaza mancand alune, va accede intr-o pozitie sociala sau profesionala extrem de favorabila.Daca te visezi scuturand alunele dintr-un alun, inseamna ca dorintele legate de profesie sau dragoste, ti se vor implini.Gandeste-te la toti baietii/fetele pe care ii/le stii si scrie-le numele, fiecare pe cate o aluna, apoi prajeste-le la foc deschis; prima aluna care se desface, iti va spune numele alesului/alesei tale.
AMBULANTA
Sa vezi o ambulanta aduce ghinion daca nu te ciupesti imediat de nas sau daca nu iti tii respiratia pana ce vezi un caine negru sau maro.
APA
Primavara, daca te duci la o petrecere, ia o gura de apa, n-o scuipa, intoarce-te acasa mergand cu spatele, suie-te in pat si acolo scuipa apa din gura: la noapte il vei visa pe alesul tau aducandu-ti un pahar cu apa. Daca o fata varsa apa, cafea sau orice alta bautura in timp ce bea, inseamna ca este in gandurile iubitului ei.Sa visezi apa cristalina este un semn de mare noroc si prosperitateSa visezi apa tulbure, semn de ghinion si saracie.
ATA
O ata care se incurca in timp ce fata coase, este semn ca iubitul ei se gandeste la ea.
ATAC
Daca te visezi atacat, semnifica situatii in care in viata ta reala, te simti de multe ori inselat sau chiar jefuit.
BALANSUAR
Daca il faci sa se balanseze fara insa sa te asezi in el, va fi ca o invitatie pentru spiritele rele de a-l ocupa.
BALON
Vezi in vis baloane, semnifica sperante indraznete pentru fiecare activitate in parte si toate la un loc, dar si prabusiri, mai ales in domeniul afacerilor.Daca te visezi intr-un balon, asta prevesteste o stare de frustrare legata de realizarile din viata ta.
BARBIE
Oricine are o gropita in barbie, a fost atins de Cupidon.
BATA DE BASEBALL
Cand ai o bata noua de baseball, inaite de a o folosi pentru prima oara, scuip-o, ca sa-ti poarte noroc.
BATISTA
Sa nu primesti/daruiesti niciodata batiste, decat daca vrei sa te desparti definitiv de acea persoana.
BEBELUS
Visezi un bebelus, inseamna inocenta, caldura, un nou inceput. E posibil ca o noua dragoste sa inmugureasca in inima ta in viitorul apropiat. Iti vei face noi prieteni extrem de placuti. Daca o femeie se viseaza ingrijind un bebelus, ea va fi dezamagita tocmai de cea/cel in care avea mai multa incredere.Pentru a prezice sexul noului nascut: suspenda o verigheta de un fir de ata si tine-o deasupra palmei drepte a gravidei; daca verigheta se misca dupa traiectoria unui cerc sau a unei elipse, atunci va fi fata; daca se balanseaza in linie dreapta, va fi baiat.
BICICLETA
Daca te visezi urcand un deal pe bicicleta, te asteapta perspective luminoase.Daca visezi coborand un deal pe bicicleta, ai grija, ghinionul te pandeste.
BRATARA
Daca cureaua/bratara te jeneaza, iubitul tau se gandeste la tine.
BUCHETUL MIRESEI
Dupa declararea casatoriei, proaspata mireasa arunca in spatele ei buchetul de flori, catre femeile singure care participa la petrecere. Fata care va prinde buchetul, se va marita curand.
BROASCA
O broasca aduce noroc casei in care intra. O broasca uscata, purtata intr-o punguta, te fereste de epilepsie.Daca o broasca raioasa iti taie drumul, e semn ca iti vei intalni alesul/a in aceeasi zi.
BUFNITA
Aduce ghinion sa vezi o bufnita la lumina zilei.Sa visezi o bufnita, indica o cale foarte ingusta de scapare dintr-o situatie disperata de boala sau chiar moarte.
BUZE
Daca te mananca buzele, in curand vei fi sarutata.
CADERE
Daca te visezi cazand, semnifica pierderea echilibrului tau sufletesc si a stapanirii de sine; poate reprezenta insecuritatea ta, teama de a infrunta situatiile dificile si a le depasi.Daca in visul tau cazi pe o distanta lunga, si esti ranit, fii pregatit pentru vremuri cu adevarat dure; dar daca cazi si nu esti ranit, problemele tale vor fi minore si trecatoare.
CAINE
Un caine care urla noaptea cand cineva in casa este bolnav, este semn rau.Daca visezi caini, vei avea parte de castiguri si de prieteni credinciosi.Asculta din ce directie latra cainii si de acolo va veni viitorul tau sot.
CAL
Numara 100 de cai albi si te vei marita cu primul barbat necasatorit pe care il vei intalni.
CALCAI
Daca calci pe cineva pe calcai, vei lua parte la nunta lui/ei.
CANGUR
Daca vezi un cangur in visele tale, urmeaza calatorii neasteptate si pline de surprize.
CANTAT
Daca canti inainte de 7, vei plange inainte de 11.
CASATORIE
Daca visezi o casatorie, este semn ca in viitorul apropiat va fi un deces; daca casatoria este a unor persoane nu foarte apropiate, si decesul va fi la fel.
CASCAT
Un cascat este semn ca un pericol este pe aproapa.Pune mana la gura cand casti pentru ca odata cu cascatul, poate iesi si sufletul.
CASTANE
Pune cateva castane pe foc sau pe gratar, da-le nume, si castana care va sari prima il reprezinta pe cel/cea care te iubeste.
CEAI
Daca visezi ca bei ceai, atunci vei fi surprins de o vizita neanuntata.
CEAPA
O ceapa taiata pe jumatate si pusa sub patul bolnavului il va ajuta pe acesta sa lupte cu febra si cu efectele date de otravire.Iei 4 cepe, le botezi cu numele a 4 persoane care crezi ca te-ar putea iubii si le pui sub pat; ceapa care va incoltii prima, iti va da numele celui care te iubeste.
CEAS
Daca un ceas care nu functioneaza de ceva vreme, incepe din nou sa functioneze, curand, in familie va avea loc un deces.
CERC
Spiritele rele nu te pot rani daca stai in interiorul unui cerc.
CHEI
Daca visezi chei, te astepta schimbari neasteptate; daca cheile sunt pierdute, schimbarile vor fi neplacute; daca le gasesti, semnifica ca vei avea pace sufleteasca si succes in afaceri.
CHIBRIT
Un semn ca esti iubit este, daca un bat de chibrit odata aprins, pus in scrumiera, arde in totalitate.
CHIHLIMBAR
Un bob de chihlimbar purtat la gat ca medalion, te poate proteja impotriva bolilor sau chiar poate vindeca boli.
CIOARA
Sa visezi cioara, inseamna dezamagire in tot, saracie si ghinioane.
CIOBURI
Daca un pahar/o farfurie este spart/a in timpul petrecerii, casnicia va fi fericita.
CLOPOTEL/CLOPOT
Sunetul clopotului alunga demonii. Cand auzi un clopotel, un nou inger si-a primit aripile.
COAFOR
Daca o femeie viseaza coafor, inseamna ca va fi implicata intr-un scandal legat de moralitate (ea sau un membru al familiei sale).Un barbat care viseaza coafor sau frizerie, semnifica dorinta acestuia de a domina o femeie frumoasa.
COLIER
Daca visezi colier, curand vei suferi o pierdere grea in dragoste.Daca iti visezi iubitul/a, cu un colier la gat, urmeaza o casatorie si o viata de familie fericita.Daca mireasa poarta colier de perle la nunta, perlele se vor transforma in lacrimi pe perioada casatoriei.
COLTUL CAMEREI
Inainte de a te culca, da un nume fiecarui colt al camerie, iar dimineata la desteptare, primul colt pe care-l vei vedea, iti va da numele persoanei care te iubeste cel mai mult.
COLTUL MESEI
Daca stai pe coltul mesei, nu te vei mai casatori.
CONDUCERE AUTO
Daca te visezi conducand, ai grija in urmatoarele 2 saptamani, sa nu risti nimic cu banii tai.Daca altcineva conduce, vei avea noroc la bani si in orice investitie.
CORB
Daca omori un corb, ranesti spiritul unui mare inaintas care a luat forma corbului pentru a vizita lumea.
COSAR
Esta de bun augur sa intalnesti un cosar. Cand il vezi pune-ti o dorinta, si acesta se va implini.
COZONAC
Daca o fata care coace in cuptor un cozonac, il arde, inseamna ca iubitul/sotul ei este foarte suparat pe ea.
CRAPATURA
Crapaturile de pe drum ocoleste-le, nu le sarii caci este cu ghinion.
CRATITA
Daca scapi o cratita care se opreste pe podea cu gura in jos, inseamna ca-ti vei vedea curand iubitul. Daca mananci direct din cratita, ramai necasatorit/a.
CREION
Daca la un examen vei scrie cu acelasi creion cu care te-ai pregatit pentru examen, creionul isi va aminti raspunsurile.
CRIMA
Daca te visezi omorand pe cineva, intentionat sau accidental, semnifica o perioada intensa de stress prin care treci, si careia trebuie sa i te opui cu multa forta spre a nu-ti pierde controlul.
CUCERIRE
Ca sa cuceresti un barbat, fa-l sa manance o bucatica de prajitura sau un biscuite, in care ai introdus o bucatica dintr-o unghie de-a ta.
CUTIT
Un cutit primit cadou de la iubit/iubita, e semn ca iubirea se va sfarsi curand. Un cutit asezat sub patul femeii ce urmeaza sa nasca, va diminua durerile nasterii. Daca un prieten iti daruieste un cutit, sa-i dai o moneda (indiferent de valoarea ei), altfel prietenia voastra se va strica cat de curand. Este cu ghinion sa inchizi un briceag in cazul in care nu tu esti cel care l-a deschis. Daca-ti scapa cutitul, prietenul tau va suna cat de curand.
DANS
Daca te visezi dansand, inseamna ca o neasteptata sansa ti se va oferi.
DIAMANTE
Daca visezi diamante, este un semn favorabil, care iti spune ca iti va fi recunoscuta valoarea si pozitia.
DEGETE
Pune-ti partenerul/partenera sa te prinda de un deget; in functie de degetul ales poti stii ce simte pt. tine : (propusa de Selegian Sergiu) - degetul mic: te iubesc - degetul inelar: cand ne mai vedem? - degetul mijlociu: te doresc - degetul aratator: te am sub observatie - degetul mare: hai sa fim (doar) prieteni
DINTI
Daca te visezi cu dinti falsi, vei avea un ajutor neasteptat pentru problema ta.Daca te visezi cu dinti cariati, inseamna ca ai mintit sau ai folosit vorbe mieroase pentru a-ti atinge scopul.Daca vei visa ca ti-ai inghitit un dinte, va trebui sa-ti inghiti vorbele.
DOMNISOARA DE ONOARE
Daca ai fost de 3 ori domnisoara de onoare vei ramane nemaritata.
DORINTA
Daca-ti pui o dorinta in timp ce arunci o moneda intr-o fantana, acesta se va implini.Gandeste-te la o dorinta in timp ce iti pui pe degetul inelar al mainii stangi verigheta unei femei maritate; invarte-o de trei ori si dorinta ta va deveni curand realitate.
DULCEATA
Daca te visezi mancand inghetata, vei primi lovituri de la o femeie careia nu-i pasa de tine.
ELEFANT
Picturile cu elefanti aduc noroc, dar numai cand sunt cu fata catre usa.
FARFURIOARA
Umple o farfurioara cu apa, intoarce un pahar cu fundul in sus, aprinde un chibrit si pune-l sub pahar; daca absoarbe apa in pahar, este semn ca cel de alaturi de tine, te iubeste.
FATA
Daca visezi un chip zambitor, vei fii norocos/a, vei avea succes la bani si in prietenie.Daca visezi un chip neprietenos sau urat, este de rau augur si trebuie sa fi atent/a.Daca te visezi spalandu-ti fata, semnifica necesitatea de a ispasi unele greseli si indiscretii.Daca visezi chipuri necunoscute, se intrevede o mutare la alt loc de munca, alta locuinta, etc.
FEREASTRA
O fereastra cel putin, trebuie deschisa in momentul mortii, pentru a permite spiritului sa iasa.
FLOARE
Daca vezi prima floare a primaverii intr-o zi de: Luni - noroc, Marti - asteptarile tale vor fi incununate de succes, Miercuri - casatorie, Joi - mici castiguri banesti, Vineri - sanatate, Sambata - ghinion, Duminica - mult noroc pentru saptamanile viitoare.Un baiat cere merge cu o floare spre scoala, vrea sa-si gaseasca o prietena.
FLUTURE
Daca in noul an, primul fluture pe care il vezi este alb, vei avea un an norocos. Daca vezi 3 fluturi zburand impreuna, inseamna noroc.Sa visezi un fluture printre fori, este semn de belsug.Daca visezi fluturi in jurul tau, sa te astepti la vesti din partea unor prieteni pe care nu i-ai vazut de mult.
FOARFECA
Daca scapi foarfeca, inseamna ca iubitul/iubita te-a inselat.
FOC
Un foc care se stinge, inseamna ca iubitul/iubita ta nu este ocupat/a.Daca focul pe care o fata il face, se tot stinge, inseamna ca fata se gandeste la iubitul ei.
FOTOGAFIE
Daca 3 oameni se fotografiaza impreuna, cel din mijloc va muri primul.
FRUCTUL PASIUNII
Daca saruti un fruct al pasiunii pe 1 Februarie, visele tale de iubire se vor implini!
FRUNZA
Daca prinzi o frunza ce cade in prima zi de toamna, nu vei fi racit toata iarna .
FURCULITA
Sa scapi o furculita, inseamna ca un barbat urmeaza sa vina in vizita.
GAND
Daca iubesti pe cineva, gandeste-te intens la acea persoana, si sigur o vei intalni.
GARGARITA
Daca o fata prinde o gargarita, si apoi o elibereaza, directia in care acesta zboara, este directia din care va veni viitorul ei sot. Aduce ghinion sa omori o gargarita.
GAT
Un vis despre gat, este o previziune a apropierii unei sume de bani; daca visezi gat rupt, aceasta semnifica o conducere proasta a afacerilor.
GEANA
Daca iti cade o geana, asaz-o pe dosul palmei, pune-ti o dorinta si arunc-o in spate, peste umar. Daca zboara de pe mana, dorinta se va implini.
GHINDA
Tineti o ghinda in buzunar si veti avea noroc si o viata lunga.O ghinda in fereastra va tine trasnetul departe de casa ta.
GRADINA
Daca vezi in visul tau o gradina de legume, acesta simbolizeaza prosperitatea ce urmeaza sa vina, simbolizeaza o viata linistita si plina de incredere.Daca visezi o gradina de flori, vei avea dragoste, confort si un camin fericit.Daca vei visa o gradina neingrijita, plina de buruieni, inseamna ca ti-ai neglijat nevoile spirituale.
GRAUR
Ti se va implini o dorinta daca ti-o pui atunci cand, la inceputul primaverii, vezi primul graur din anul acela.
GREIERE
Un greiere in casa aduce noroc.
HARTIE
Pe o bucata de hartie, scrie cu cerneala numele iubitei/iubitului, dupa care da-i foc. Daca hartia arde toata, nu te iubeste, daca arde doar pe margini, dar numele ramane neatins, te iubeste.
HRANIT
Mireasa trebuie sa-l hraneasca pe ginere de trei ori in timpul petrecerii si vor manca impreuna toata viata.
IADES (OSUL DE LA GAINA)
2 oameni trag de acest os in timp ce-si pun o dorinta, si se va implini dorinta aceluia care la ruperea osului, a ramas cu partea mai mare.
IEDERA
Iedera care creste intr-o casa, protejaza pe ocupantii acesteia de vrajitorii si demoni.
INGER
Un vis excelent: prevesteste succes, prietenie, dragoste, protectie impotriva bolilor pentru tine si intreaga familie.
INGHETATA
Daca visezi ca mananci, produci, servesti, vinzi inghetata, semnifica faptul ca ai o viata de care esti multumit.
INTALNIRE
Aminteste-ti de locul unde te-ai impiedicat si acesta va fi locul viitoarei tale intalniri.
INTARZIERE
Daca barbatul cu care ai intalnire ca sa mancati de pranz nu a venit, scutura fata de masa si el va veni in 10 minute.
LAMAIE
Taie o lamaie in 2 jumatati, freaca aceste jumatati de asternutul in care dormi, in 4 locuri diferite si apoi pune-le sub perna; daca iubitul sau sotul/sotia, iti este fidel, il vei visa la noapte, daca nu-l vei visa, atunci te inseala.
LANT
Daca mireasa poarta o cruce sau un lant, ea va fi nefericita.
LAPTE
Aduce ghinion sa dai laptele in foc.
LEBADA
O pana de lebada introdusa in perna sotului, iti va asigura fidelitatea lui.
LEMN
Ciocane de 3 ori in trunchiul unui copac in timp ce ii doresti noroc, si acesta va fi ferit de boli sau de trasnet.Arunca intr-un pahar cu apa, o bucatica de lemn, pune paharul sub pat si il vei visa pe alesul tau, traversand un pod.
LIBELULA
Daca visezi ca o libelula aterizeaza pe tine, atunci vei avea vesti excelente despre un prieten aflat la mari departari.Daca visezi o libelula moarta, atunci vestile vor fi proaste.
LIMBA
Daca iti musti limba in timp ce mananci, este pentru ca recent, ai spus o minciuna.
LINGURA
O lingura scapata pe jos, este semn ca iubitul trebuie sa vina.
LUMANARE
Daca o lumanare ce arde in timpul unei ceremonii se stinge, inseamna ca in apropiere sunt spirite rele.Daca visezi lumanari arzand cu o flacara vie si constanta, semnifica stabilitate si belsug.Daca o lumanare se stinge in timpul celebrarii casatoriei, familia va fi nefericita.
LUMINA
Daca visezi o lumina, semnifica aflarea adevarului intr-o chestiune care te afecteaza; daca lumina este palida, adevarul va fi aflat doar partial.
MAGIE
Orice forma de magie in vis, anunta schimbari neasteptate.Daca visezi ca te distrezi la reprezentatia unui magician, urmeaza o reuniune cu vechi prieteni sau o reantalnire cu o dragoste pierduta.
MAI
Daca te casatoresti in Mai, viata iti va fi grea si plina de amaraciuni.
MAIMUTA
Daca visezi maimute, acesta semnifica faptul ca ai prieteni mincinosi care te flateaza doar pentru a-si vedea rezolvate interesele.
MANA
Daca te mananca palma dreapta, urmeaza sa dai bani. Daca te mananca palma stanga, urmeaza sa primesti bani.
MANCARIME
Daca te mananca nasul, urmeaza sa te certi, sa iei bataie, sau sa te sarute un nebun.
MANUSI
Daca visezi manusi, te asteapta probleme de ordin legal, legate de activitatea ta, dar pe care le vei rezolva intr-un mod convenabil tie.Daca visezi ca gasesti o pereche de manusi, te asteapta o casatorie sau o noua dragoste.
MAR
Gandeste-te la 5 - 6 nume de baieti sau fete cu care ti-ar placea sa te casatoresti. In timp ce rasucesti codita unui mar, recita aceste nume si numele pe care-l vei pronunta in momentul in care codita a cedat, este numele celui ales a-ti fi sot/soata.Un mar pe zi Tine doctorul departe.Daca tai un mar pe jumatate si numeri semintele din interior, vei afla cati copii vei avea.Da unui mar numele unei persoane, incearca cu mainile goale sa-l rupi in 2, si daca reusesti, persoana respectiva te iubeste.
MARGARETA
Margarete plantate in fata usii de la intre, tin spiritele rele si necazurile, departe de casa ta.
MATRAGUNA
Este o planta misterioasa despre care se crede ca ar combate sterilitatea la oameni si animale, ajuta femeia sa ramana gravida si are influenta benefica in dragoste.Matraguna are proprietati afrodisiatice si fertilizante.Clarvazatorii folosesc matraguna pentru a le imbunatatii capabilitatile extrasenzoriale.
MATURA
Nu sprijini matura de pat. Toate spiritele rele pe care ea le-a adunat, se vor refugia in pat. Daca arunci afara pe usa, gunoiul maturat dupa ce s-a inserat, un strain va veni in vizita. Daca cineva care matura podeaua, iti atinge cu matura picioarele, vei ramane necasatorit toata viata. Cand te muti in alta casa, nu lua cu tine matura veche, ca sa nu-ti cari necazurile la noua locuinta. Arunca matura veche si ia-ti una noua. Ca sa previi o noua vizita a civa care nu ti-a facut placere, imediat dupa ce a plecat, matura camera in care a fost.
MIERE
Daca visezi miere, este o prevestire pentru sanatate si dragoste.
MIGDALA
Daca vezi migdale in visul tau, vei avea pareri de rau (trecatoare).Daca visezi ca mananci migdala, vei fi norocos, dar gustul amarui iti va da un sentiment de vinovatie pentru norocul tau; e trecator.
MOARTEA CUIVA
E bine, ti-a "murit moartea".Daca visezi moarte este un semn al nasterii, daca visezi nastere, este un semn al mortii.
MONEDA
Poarta ghinion sa iei de jos o moneda cazuta cu "CAP" in sus, dar aduce noroc sa ridici moneda cu "MARCA" in sus.
MURATURA
Mancatul muraturilor, este un semn de dragoste.
NAS
Daca te mananca nasul, cineva va veni sa te vada: daca este nara dreapta- vine o femeie, daca este nara stanga, este un barbat.Cand nasul iti sangereaza, este semn de dragoste.
NOROC
Daca ai noroc in dragoste, nu vei avea noroc la jocul de carti (si invers este la fel de adevarat).Daca esti la o nunta, ia o bucatica de placinta, pune-o sub perna si-l vei vedea in vis pe viitorul tau sot.
OASPETI
Daca oaspetii la nunta vorbesc despre casatorie dupa apusul soarelui, ginerele o va insela pe mireasa.
OBRAJI
Daca brusc, incep sa-ti arda obrajii, este semn ca cineva se gandeste la tine.
OCEAN
Daca stai pe mal si privesti valurile spargandu-se de tarm, se intrevede o cale de scapare destul de dificila dintr-o nedreptate ce a aparut accidental.Daca esti in mijlocul oceanului si esti intre valuri, vei avea atat necazuri domestice cat si in activitatea ta.Sa navighezi pe un ocean linistit, este intotdeauna o previziune pentru probleme ce se vor rezolva.
OCHI
Daca ti se zbate ochiul drept, in familie va fi curand o nastere; daca ochiul stang ti se zbate, in familie va fi curand un deces.
OGLINDA
Daca spargi o oglinda, urmeaza 7 ani de ghinion.Poarta ghinion sa te privesti in oblinda, la lumina unei lumanari.Oglinda trebuie acoperita pe perioada furtunii pentru ca atrage trasnetul.Daca o oglinda cade de pe perete singura, cineva din casa va muri.Iti poti vedea viitorul sot, uitandu-te intr-o oglinda, de Halloween.Daca ai spart o oglinda, nu te vei casatori timp de 7 ani.
OPAL
Daca esti nascut in Octombrie si porti opal, vei avea noroc; pentru toti ceilalti, nascuti in alte luni ale anului, daca porta opal, au ghinion.
OU
Fierbe un ou tare, scoate-i galbenusul si in locul ramas liber din albus, pune sare. Mananca-l: la noapte il vei visa pe alesul tau aducandu-ti un pahar cu apa.
PAIANJENI
Toti paianjenii, cu exceptia tarantulei, semnifica norocul; cu cat mai mari, cu atat mai mult noroc.Daca visezi un paianjen urcandu-se pe perete, cea mai draga dorinta a ta se va implini.Daca visezi un paianjen care-si construieste panza, vei avea succes in activitate daca vei muncii serios.Daca la apusul soarelui vei vedea un paianjan pe panza sa, inseamna ca la scurt timp vei face o calatorie.
PAINE
Inainte de a taia o felie de paine, fa un semn al crucii pe ea. Aduce ghinion ca dupa ce ai taiat o felie de paine, sa pui painea pe masa cu susul in jos(rasturnata).
PANGLICA
Daca panglica din par iti este deschisa, iubitul tau se gandeste la tine.Daca vei purta o panglica din satin albastru in jurul gleznei, vei fi sarutata pana la sfarsitul zilei.
PANTOFI
Daca iti pui sub pat pantofii timp de 3 nopti la rand, in a patra iti vei visa alesul/aleasa.In prima noapte dupa ce ti-ai cumparat pantofi noi, culca-te incaltat/a, si viitorul sot va veni in vis sa te descalte.Sa nu-ti pui pantofii pe masa pentru ca aduc ghinion: te vei certa cu iubita si vei fi chiar in pericol de a-ti pierde slujba.Aduce ghinion sa-ti lasi pantofii rasturnati.
PAPADIE
Ia o papadie inflorita, trage adanc aer in piept si sufla. Numara cate seminte au mai ramas: atatia copii vei avea.
PAPUC
Mireasa trebuie sa-l calce pe ginere pe picior in timpul nuntii si el va fi sub papucul ei toata viata.
PAR
Daca smulgi un fir de par alb aparut, vor creste alte 10 fire albe in locul lui.Daca visezi ceva, in legatura cu parul, acesta semnifica grija fata de afacerile tale.
PARINTI
Daca parintii tinerilor insuratei ii intampina cu paine si sare, viata lor va fi fericita si imbelsugata.
PASARE
Daca-ti intra un graure in casa pe fereastra, este semn de moarte pentru cineva apropiat.Daca vezi sambata dimineata o pasare rosie, inseamna ca te vei intalni cu persoana iubita.Daca visezi pasari care zboara, acestea sunt un semn de prosperitate.
PASTE
Pentru a avea noroc tot restul anului, de Paste sa porti lucruri noi.
PAT
Nu-ti pune caciula/palaria pe pat, ca aduce ghinion. Daca te apuci sa cosi o covertura sau o patura, ai grija sa o termini, pentru ca altfel vei ramane nemaritata.Asezarea unui pat pe directia N-S, aduce ghinion.Trebuie sa te dai jos din pat pe aceeasi parte pe care te-ai si urcat, in caz contrar vei avea ghinion. Cand te apuci sa-ti faci patul, nu-ti intrerupe munca pentru ca vei avea ghinion si-n plus, in noapte urmatoare nu te vei putea odihni.Sa visezi un pat cu asternut alb si curat, arata o eliberare de tote spaimele traite.Daca femeia se viseaza facand patul, curand in viata ei va apare un iubit.
PEPENE VERDE
Iti va creste in stomac un pepene verde daca inghiti o samanta a acestuia.
PERSOANA DECEDATA
Daca visezi o persoana decedata care iti vorbeste numai tie, fii foarte atent la ce-ti spune ca s-ar putea sa fie important pentru tine.Daca in visul tau doar vezi o persoana decedata, acesta in mod normal este un avertisment care iti spune ca pentru o vreme, sa nu incepi nimic nou, sa nu te bagi in nici o combinatie, de orice fel.
PESCARUS
3 pescarusi sburand exact pe deasupra capului tau, anunta o moarte in familia ta in scurt timp.
PESCUIT
Ca sa ai toata ziua noroc la pescuit, arunca inapoi in apa primul peste pe care il prinzi. Daca numeri pestii pe care i-ai prins, in acea zi nu vei mai prinde nici unul.Cand esti la pescuit, da unei rame numele iubite tale, dupa care agat-o in carlig ; daca reusesti sa prinzi cu aceasta rama un peste, atunci ea este sincera cu tine.
PESTE
Un peste trebuie intotdeauna mancat incepand de la cap catre coada. Visezi un peste: o femeie pe care o cunosti, este gravida.
PETALE
Smulge petalele unie flori una cate una, spunand in acest timp: "ma iubeste, nu ma iubeste", iar cand vei ajunge la ultima petala, vei afla si raspunsul la intrebarea ta.
PICIOR
Daca te mananca talpa piciorului drept, vei pleca intr-o calatorie.
PICIOR DE IEPURE
Daca porti in buzunar un picior de iepure, acesta te va apara de spiritele rele.
PIEPTENE
Daca scapi pieptanul in timp ce te piepteni, este semn ca vei avea o dezamagire.
PIPER
Daca versi piper, vei avea o cearta serioasa cu cel mai bun prieten al tau.
PISICA
Daca o pisica neagra merge pe aceeasi directie cu tine, este semn de noroc; daca iti intersecteaza directia de mers, vei avea ghinion. Tine pisica departe de noul nascut, pentru ca acesta ii "fura respiratia" copilului. O pisica la bordul unei nave aduce cu noroc.Daca visezi pisici, in general este de rau augur, si prevesteste o periada plina de ghinioane.Daca visezi pisici care te ataca, acestea prevestesc dusmani, dar daca in vis reusesti sa scapi, vei reusi si in viata si norocul iti va zambi din nou.
PLOAIE
Daca ploua la nunta, cuplul va avea o viata imbelsugata.
POD
Daca iti iei "la revedere" de la un prieten pe un pod, nu-l vei mai intalni niciodata pe acel prieten.
POTCOAVA
O potcoava agatata pe usa de la intrare, aduce noroc in casa. Reprezentarea unui cal in dormitor, te pazeste de cosmaruri.
PRAG
Daca fata se impiedica de prag, iubitul ei se gandeste la ea.
PRIETENI
Daca prietenii mirelui si ai miresei nu se inteleg intre ei in timpul petrecerii, familia nu va trai in armonie.
PUSCARIE
Daca iti visezi iubirea in puscarie, inseamna ca acesta nu este de incredere si te-a dezamagit.
PUSCARIE
Daca iti visezi iubitul/a in puscarie, inseamna ca acesta nu este de incredere si te-a dezamagit.
RIMA
Daca construiesti o rima (neintentionat), iti vei vedea alesul pana seara.
ROCHIA MIRESEI
Probeaza o rochie de mireasa si vei ramane nemaritata.Daca mirele vede rochia de mireasa inainte de a intra in biserica, casnicia va fi nefericita.
ROCHIE
Rochia unei fete care se ridica, indica ca iubitul ei se distreaza.
ROSU
O panglica trebuie pusa unui copil ce a fost bolnav, pentru a impiedica boala sa se intoarca.
SALATA VERDE
Despre salata verde se crede ca ar avea proprietati magice, inclusiv puterea de a stimula dragostea si a contracara actiunea vinului. Salata verde mancata de tinerele femei, le ajuta sa ramana insarcinate si anumite soiuri de salata pot ajuta la nastere prin atenuarea durerilor.
SARE
Daca versi sare, te va urmari ghinionul in cazul in care nu arunci imediat un pic de piper, peste umar, exact in ochii demonului care asteapta sa-si faca treaba.Pune sare pe treptele de la intrarea in noua ta casa si ghinionul va fi tinut afara.Supa sarata inseamna ca bucatarul este indragostit.
SARPE
Daca visezi un sarpe, inseamna ca ai dusmani rai care lupta hotarati impotriva ta.Daca visezi mai multi serpi, semnifica ghinion in dragoste si afaceri.Daca in vis ataci sarpele si il rapui, in realitate iti vei invige adversarii.
SCARA
Aduce ghinion sa treci pe sub o scara.
SCRISOARE
Cand primesti o scrisoare de la iubit/iubita, dupa ce o citesti, impatureste-o si pune-o langa inima, unde o tii 3 zile; in a patra noapte, daca visezi copaci, dragostea este sincera, daca visezi apa, este falsa.Daca visezi sa primesti o scrisoare de la un prieten, acesta va veni curand sau iti va trimite o veste.
SFECLA
Cineva care mananca sfecla, inseamna ca este indragostit.
SIMULTANEITATE
Daca o fata si un baiat, care nu se cunosc, stand la aceeasi masa, se intind sa apuce acelasi obiect, in acelasi timp, o noua poveste de iubire se va naste.
SIRET DE PANTOF
Daca visezi asa ceva, curand vei deveni sotia unui om bogat.Daca siretul pantofului este dezlegat, acea persoana se gandeste la aleasa/alesul sa.
SOARECE
Un soarece alb in casa, sau care incearca sa intre in casa, inseamna moarte.Daca visezi soareci, semnifica mici necazuri domestice sau afaceri a caror situatie nu este prea buna.
SOMN
Cel mai bine dormi cu capul spre nord si picioarele spre sud.
SOPARLA
Daca visezi o soparla, este semn ca ai un dusman secret.
SOT
Inainte de a adormi intr-o camera in care nu ai mai dormit vreodata, numara colturile camerei si il vei vedea in vis pe viitorul tau sot/iubit.
STEA CAZATOARE
Pune-ti o dorinta cand vezi o stea cazatoare si ea se va implini.
STEAG
Pentru un steag, poarta ghinion sa atinga pamantul.
STEJAR
Daca visezi un stejar batran si puternic, semnifica viata lunga si prosperitate.Daca visezi o padure de stejar, vei avea o casnicie lunga si fericita si multi copii.
STRANUT
Cand stranuti, pune mana la gura; este pericol sa iasa si sufletul o data cu stranutul.Poti avea nenorocul atunci cand stranuti, sa intre in tine ghinionul sau boala, dar daca cineve spune: "noroc" sau "sanatate", acestea sunt alungate.Stranuta inainte de micul dejun si-ti vei intalni iubitul/iubita inainte de sambata seara.
SUNCA
Daca te vei visa mancand sunca, atunci vei pierde ceva ce are mare valoare pentru tine.
TATUAJ
Daca visezi ca faci altora tatuaje, te vei certa cu prietenii sau familia.Daca visezi ca tu esti tatuat, atunci vei deveni tinta unei foarte indarjite invidii, dar daca vei vedea in vis, pe altcineva tatuat, atunci vei pleca de acasa intr-o calatorie lunga.
TIGARA
Este cu ghinion sa-ti aprinzi al 3-lea, tigara de la acelasi chibrit.
TORTUL MIRESEI
Intotdeauna, mirii trebuie sa taie tortul miresei impreuna si astfel, vor trai in pace timp indelungat.
TORTUL ONOMASTIC
Daca reusesti sa stingi dintr-o singura suflare toate lumanarile de pe tortul tau onomastic, dorinta pe care ti-ai pus-o mai inainte, se va implini.
TRANDAFIR
Daca o femeie primeste 1 trandafir, semnifica faptul ca gandurile ei sunt impartite intre 2 persoane, nestiind pe care sa o aleaga.Daca primeste un buchet de trandafiri, primavara, ea isi va gasi iubirea in viata reala; daca primeste buchetul iarna, cautarile ei vor fi lipsite de succes.
TRAVERSARE
Daca cineva traverseaza strada prin fata mirelui si a miresei, casnicia nu va dura.
TRIFOI
Este foarte mare noroc sa gasesti un trifoi cu 4 foi. Trifoiul apara atat omul cat si animalele de ghinioane si descantece si aduce noroc celor care il tin in casa.O fata isi va gasi alesul in ziua in care va intalni un trifoi cu 4 foi.
TURTURICA
Cand vei auzi glasul unei turturele, opreste-te, invarte-te de 3 ori, scoate-ti pantoful stang si in el vei gasi un fir de par asemanator aceluia al alesului/alesei tale.Daca auzi o turturica gangurind in prima zi de primavara, intaiul om de sex opus pe care-l vei intalni iti va fi alesul/aleasa.
TUSE
Ca sa vindeci pe cineva de tuse, ia-i un fir de par din cap, unge 2 felii de paine cu unt, pune firul de par intre cele 2 felii si da-le unui caine sa le manance; in timp ce acesta mananca, spune: "mananca caine si fie ca omul sa fie sanatos iar tu bolnav".
UMBRELA
Daca scapi o umbrele pe podea, in acea casa va avea loc o crima.Aduce ghinion sa deschizi umbrele in casa si cu atat mai mult sa o pui deasupra capului.Sa te visezi mergand pe ploaie cu umbrela inchisa, este semn de mare ghinion pentru tine si afacerile tale.Sa te visezi mergand pe ploaie cu umbrela deschisa, este semn de noroc pe toate planurile.
UNGHIE
Aduce ghinion sa-ti tai unghiile vinerea sau sambata. Ca sa ai noroc, unghiile taiate ar trebui pastrate, arse sau ingropate, iar niciodata aruncate la gunoi.O mica pata alba pe unghia unui deget, e semn ca cineva te iubeste.
URECHE
Daca te mananca urechea dreapta, cineva vorbeste despre tine. Daca te mananca urechea stanga, cineva te vorbeste de rau.
URS
Daca te visezi omorand un urs, e semnalul ca te vei elibera de toate incurcaturile din viata ta.
USA/POARTA
Poarta ghinion sa iesi din casa pe alta usa decat cea pe care ai intrat.
VACA
Cand vacile isi ridica cozile, este semn ca va ploua.
VALENTINE'S DAY
O fata care in acesta zi vede zburandu-i pe deasupra capului un pescarus, se va marita cu un marinar; daca este vrabie, se va marita cu un om sarac dar va fi fericita; daca vede o pasare a carei culoare este galbenul, se va marita cu un om bogat.
VARZA
Daca bei un pahar de zeama de varza inainte de culcare si apoi mergi catre pat cu spatele, in vis, iubitul/iubita iti va oferi un pahar cu apa.
VASC
Vasc in casa, protejaza impotriva trasnetelor; vindeca boli, este un antidot al otravurilor, aduce noroc si fertilitate.O fata care sta sub o ramura de vasc, n-ar voie sa refuze nici un baiat care vrea sa o sarute.
VERIGHETA
Ascunde o verigheta si alte mici obiecte din plastic in tortul miresei. Fiecare obiect este legat cu o sfoara care iese din tort. Inainte de a fi taiat, toate femeile singure vor trebui sa traga de una din sforile ce ies din tort; iar aceea care trage verigheta, se va marita foarte curand.
VINEREA NOROCOASA (Vinerea di'naintea Pastelui)
Un copil noscut in Vinerea Norocoasa si botezat in Vinerea Pastelui, are darul tamaduirii. Tunde-te in Vinerea Norocoasa si vei scapa de dureri de cap tot restil anului. Cine moare in Vinerea Norocoasa, ajunge in rai.
VINERI
Daca schimbi asternuturile patului vinerea, vei avea vise urate. Orice vapor care navigheaza vinerea va avea ghinion. Sa nu pleci niciodata intr-o calatorie vinerea, pentru ca vei avea numai ghinioane.
VIOL
Daca visezi viol, ia acest vis ca pe un avertisment: ai grija, protejeaza-te emotional si fizic si nu te antrena in actiuni de caritete.
VITEL
Daca primul vitel nascut in timpul iernii este alb, va fi o iarna grea.
VOALUL MIRESEI
Voalul protejeaza mireasa de spiritele rele care sunt invidioase pe bucuria ei.Daca probezi un voal de mireasa, ramai nemaritata.
VRABIE
Vrabiile duc sufletele mortilor, de aceea, aduce ghinion sa omari o vrabie.
VULPE
Daca visezi o vulpe, este un avertisment sa fii cu ochii in patru; toti cei cu care intri in contact, iti arata o alta fata decat cea adevarata.Sa fii muscat de o vulpe, semnifica faptul ca un prieten sau cineva in care aveai incredere, te-a lucrat pe la spate si acum a trecut in tabara adversa.
X
Atatia "X" cati ai in palma mainii drepte, atatia copii vei avea.
ZIUA NUNTII
Mireasa trebuie sa poarte in ziua nuntii ceva vechi, ceva nou, ceva imprumutat si ceva albastru si atunci casnicia ei va fi lunga si fericita.Mireasa trebuie sa poarte in ziua nuntii ceva vechi, ceva nou, ceva din prezent si ceva din aur si atunci casnicia ei va fi fericita.

Un comentariu:

Camila360 spunea...

Buna ziua, prietenii mei sunt Camila Rodela si sunt din Michigan, United State. Sunt aici pentru a depune mărturie despre lucrările bune ale lui DR.OGAGA ​​KUNTA în viața mea. Soțul meu și cu mine am fost căsătoriți timp de 27 de ani cu doi copii. acum doi ani totul a ajuns la capăt. Am vrut soțul meu înapoi și l-am rugat, dar nu a ascultat niciodată, așa că am dat peste câteva mărturii despre această vrăjitoare particulară. Unii oameni au mărturisit că le-a adus înapoi pe iubitul lor Ex, unii au mărturisit că restaurează uterul și vindecând cancerul și alte boli, unii mărturisind că poate vrăji pentru a opri divorțul și vraja pentru a obține o slujbă bine plătită. Este uimitor, am dat peste o mărturie specială, era despre o femeie numită Vera, ea a mărturisit despre modul în care a adus înapoi iubitul ei Ex și, la sfârșitul mărturiei sale, și-a abandonat e-mailul. După ce am citit toate acestea, am decis să-i încerce. L-am contactat prin e-mail și mi-a explicat problema mea. Și mi-a spus ce trebuie să fac, am făcut-o și soțul meu sa întors la mine. Ne-am rezolvat problemele și am fost și mai fericiți decât oricând. Ești un om talentat și nu voi opri publicarea lui pentru că e un om minunat. Dacă aveți vreo problemă și sunteți în căutarea unei vrăji adevărate și autentice, Încearcă-l oricând, este răspunsul la problemele tale. Puteți să-l contactați prin e-mail: ogagakunta@gmail.com și să vă rezolvați problemele ca mine. El poate rezolva următoarele probleme și multe altele.
(1) DACĂ VREAȚI EX-BACK
(2) VREAȚI SĂ CONVENȚI SOSIUNEA DUMNEAVOASTRĂ PENTRU ÎNCĂLCAREA DIVORȚIEI
(3) VĂ RUGĂM SĂ VĂ PROMOVAȚI ÎN OFICIUL DVS.
(4) VREI BĂRBAȚI BĂRBAȚI ȘI FEMEILE CARE VOR VĂ CĂUTĂ ATRACTIVĂ
(5) DACĂ DORIȚI SĂ CONCEPTĂ UN COPIL
(6) VREI DUMNEAVOASTRĂ
(7) VEI DUMNEAVOASTRUL DUMNEAVOASTRĂ PENTRU AI IUBI DOAR PENTRU VESTUL VIEȚII LUI
(8) Aveți nevoie de SPELL buna LUCK
(9) Aveți nevoie de un SPOT LOTTERY
(10) Aveți nevoie de un loc de muncă
ogagakunta@gmail.com