Vraji-Magie

VRAJI

Credeti in vraji?

Zodia Racului si iubirea in 2012

In linii mari, in anul 2012 evoluezi cam in aceiasi parametri ca in anul precedent.

Pluto ramane in casa cuplului - intens, dar exigent, concentrat, dar predispus la frustrare, dornic sa faca transformari de fond in viata ta relationala sau in viziunea ta asupra relatiilor, eventual punandu-te in fata unor situatii inexorabile, asupra carora nu ai nicio putere de a interveni.

Stapanul casei cuplului, Saturn, ramane in Balanta pana in octombrie 2012, concentrat asupra caminului si proprietatilor sau asupra relatiei cu parintii si influentei acesteia asupra cuplului (si invers).

In prima jumatate a anului 2012 exista un pronuntat impact al drumurilor, al intereselor intelectuale si al comunicarii asupra relatiei: se poate sa calatoresti in scop amoros sau sa scrii despre cuplu sau sa te implici impreuna cu perechea intr-un demers intelectual sau altceva care se inscrie in parametrii enuntati.

Intervalul 24 ianuarie - 14 aprilie 2012 trebuie abordat cu precautie fiindca, sub influenta lui Marte retrograd, comunicarea este perturbata, discutiile putand degenera rapid in dezacorduri sau chiar in dispute aprinse, iar drumurile pot fi marcate de ghinioane si incurcaturi.

Nu este exclus ca la sfarsitul primaverii si inceputul verii 2012 sa acumulezi unele dezamagiri sau insatisfactii, care sa te faca sa te inchizi emotional, sa lupti impotriva unei dependente afective sau sa te refugiezi intr-o iubire secreta, interzisa ori prea putin recomandabila.

Sfarsitul verii si inceputul toamnei 2012 aduc o revigorare a romantismului si a sexualitatii, o disponibilitate amoroasa marita care te poate atrage intr-o noua poveste de dragoste, sau macar intr-o escapada sau un flirt.

Dupa o perioada mai acuta (23 august - 7 octombrie 2012) marcata de trecerea lui Marte prin casa iubirii si erotismului, stapanul casei cuplului, Saturn, intra in octombrie 2012 in Scorpion, dand noi dimensiuni acestui interes erotic crescut, pe care-l va face sa se prelungeasca pana in 2015.

Niciun comentariu: