Vraji-Magie

VRAJI

Credeti in vraji?

Zodia Sagetatorului si iubirea in 2012

N-ai cum sa te plictisesti in 2012, care, din punct de vedere sentimental-sexual-matrimonial, este de departe cel mai activ an din ultimul deceniu.

In primul rand, Uranus invigoreaza puternic casa iubirii si a erotismului, unde, pana in 2018, promite sa aduca mereu ceva nou, original, provocator si, daca se poate, pe neasteptate sau in circumstante iesite din comun.

Persoanele care te atrag trebuie sa se remarce prin ceva special si cel mai adesea sunt de tipul independent si nonconformist.

Uranus incurajeaza experimentele sexuale, prefera uniunile libere, fara obligatii si aduce povesti de dragoste de neuitat, dar care rareori dureaza.

Peste acest trend de lunga durata se suprapun alte doua, la fel de incitante.

Primul este dat de planeta Venus, care ocupa casa cuplului intre 3 aprilie si 7 august 2012, perioada in care dragostea, casatoria, prietenia si relatiile sociale sunt bine evidentiate si marcate de evenimente semnificative.

Este o perioada in care ai o mare disponibilitate afectiva, atragi, daruiesti, oferi, simti nevoia sa te oglindesti in privirile celuilalt iar majoritatea actiunilor si deciziilor tale sunt influentate de sentimente sau de partener/partenera. Sagetile lui Eros te pot nimeri oricand.

Unele incurcaturi se pot ivi intre 15 mai si 27 iunie 2012, intervalul in care Venus este retrograda.

Pe 11 iunie 2012 intra in casa cuplului Jupiter, Marele Benefic si stapanul zodiei tale. Lucrurile devin mai serioase, fiindca Jupiter ofera o sansa mai constanta si mai ampla, are planuri mai mari si prezideaza asupra unor evenimente mai importante. Se deschide astfel un an de impliniri relationale, care iti va aduce probabil ceea ce ai nevoie, in functie de situatia in care te afli: o noua iubire, inflorirea relatiei existente, o oficializare sau o eliberare.

Niciun comentariu: