Vraji-Magie

VRAJI

Credeti in vraji?

Horoscop Rac 2012

GENERAL

Anul 2012 a plin de mister in ce priveste viata racilor. Va asteapta mute surprize la un nivel profund, sensibil si emotional. Chiar daca lucrurile se misca un pic prea incet pentru gustul vostru, aveti parte de multa creativitate si lucruri interesante.

BANI

In mod normal faceti totul ca la carte, asa ca nu va explicati de ce succesul nu pare sa va bata la usa. Inceputul anului pare foarte promitator, dar, pe masura ce trec saptamanile, lucrurile se complica. Cei care vor lupta pentru a-si atinge scopurile nu vor resimti insa aceasta perioada atat de mult. Daca asteptati insa ca lucrurile sa se rezolve de la sine, va afundati si mai mult in probleme. Va fi necesara o reevaluare a propiei activitati, pentru a depista eventualele greseli care va impiedica ascensiunea. Vara pare sa va aduca totusi o restabilizare financiara, asa ca lucrurile nu vor fi chiar atat de grele.

IUBIRE

Prima parte a anului nu va fi usoara pentru raci nici in plan amoros. O relatie care e pe cale sa se incheie le va da de cap nativilor din aceasta zodie. Cu putina rabdare si prin chibzuinta, veti trece peste acest impediment. O vacanta alaturi de persoana iubita va poate creea cadrul intim de care aveti amandoi nevoie pentru a salva ceea ce aveti impreuna. Nu va fi usor, dar merita incercarea!

CALATORII


Cum cariera nu pare sa avanseze, poate e timpul sa incercati sa va aprofundati cunostintele in timpul liber. In felul asta, veti deveni mai siguri pe propriile cunostinte si veti castiga teren in fata sefilor. Nu uitati de vacanta cu cel iubit, care va poate sustrage din agitatia cotidiana.

SANATATE

Excesiv de emotivi, racii sunt propriii lor dusmani in ce priveste sanatatea. Situatia de la locul de munca va face sa va consumati prea mult si riscati sa cadeti in extreme. Odihniti-va si nu va neglijati organismul!

Niciun comentariu: