Vraji-Magie

VRAJI

Credeti in vraji?

Felurile magiei


Cand vrajitorii fac ceremonii vrajitoresti pentru a fi distrus un om, folosesc, dupa cum mentioneaza Sfantul Ciprian, diferite obiecte. Unii folosesc cartile de joc (ghicitul in carti), cafeaua si ceasca (ghicitul in cafea), oseminte de animale sau oameni (necromantie), horoscoapele si stelele (ghicitul in stele), etc. Altii folosesc boabe de orez de la cununie, cununii, rochii de mireasa, bomboane de la nunta, fitilele de laa lumanari, haine imbracate la nunta. Altii arunca in interiorul caselor sau in afara lor, mai ales la intrarea in casa , oua, oase, murdarii, ulei de la mort, zahar. Altii dau , chipurile, talismane care contin vraji si le pun in casele oamenilor pe care vor sa-i distruga sau le dau sa le poarte.


Altii sfasaie cu briciul sau rup bucati din haine care se imbraca , din cearsafuri, cuverturi etc. Altii arunca diferite prafuri sau lichide vrajitoresti in dulciurile sau mancarurile pe care lo vem manca sau in cadourile pe care stiu ca le vom purta, etc.

Magia se deosebeste in magie alba si magie neagra.

Cu magia alba se incearca ceva pozitiv, in timp ce cu magia neagra: ceva daunator si distrugator. In ambele cazuri este invocat satana si ambele sunt fenomene inspamantatoare in fata carora fiecare om ce gandeste crestineste se infioara.


Cele mai insemnate felui de magie sunt :

  1. Magia imitativa : Aceasta se sprijina pe puterea de intelegere (ca printr-o simpla fapta simbolica a doritorului ar putea sa I se indeplineasca dorinta). De exemplu, pentru a fi provocata ploaia, ajunge daca e varsata putina apa, pentru risipirea unei boli, ajunge imprastierea catorva pietre.

  2. Magia tranzitorie : Aici locul se identifica cu totul. Daca se arde parul dusmanului se considera ca arde insusi dusmanul. Daca sunt ingropate unghile lui este ingropat el insusi. Daca este batuta in cuie o haina de-a lui este tintuit el insusi.

  3. Magia simpatetica sau antipatetica : Sentimentele vrajitorului creeaza prin analogie consecinte de simpatie sau antipatie in persoana dusmanului sau prietenului varajitorului.

  4. Magia de preintampinare : Talismanele se acorda o putere mai mare de vatamare a energiei dusmanului.

Desigur, trebuie sa acceptam ca in magie, impreuna cu inspaimantarea , exista si ridicolul.Laolalta cu satanistii exista si sarlatanii care exploateaza naivitatea poporului si imita pe astrologi si viitorologi. Cei care ii accepta si pe cei din prima si pe cei din a doua categorie sunt victime ale inselaciunii.

Un comentariu:

PATRICIA spunea...

Vreau să-i mulțumesc dr. PADMAN un caster de vrăji foarte puternic, care mă ajută să-mi aduc soțul înapoi la mine, în urmă cu câteva luni am o problemă serioasă cu soțul meu, în măsura în care a ieșit din casă și a început să se întâlnească cu o altă femeie și el a rămas cu femeia, aproape că am renunțat până când am văzut o mărturie online despre dr. PADMAN și am decis să-l contactez. I-am explicat problema mea și m-a asigurat că voi vedea un rezultat pozitiv după 24 de ore, în mod surprinzător soțul meu a revenit a doua zi după vraja, implorându-mă să-l iert și mi-a promis să nu mă mai lase niciodată, mulțumită dr unității pentru vraja reală și, dacă aveți vreo problemă, contactați-l, este sincer.

site web: https://padmanspell.com

Whatsapp +19492293867

E-mail: padmanlovespell@yahoo.com.

https://twitter.com/padman_dr.