Vraji-Magie

VRAJI

Credeti in vraji?

De ce vrajile functioneaza si nu functioneaza uneori...

O da... am primit o groaza de scrisori in care eram intrebat dece nu merge vrajitoria asta la mine? Ori nu e reala? (urasc chestia asta! ) ori cit de mult timp ia ca sa functioneze? Aici voi incerca sa raspund acestor intrebari, sa curat aerul, asa ca poate va veti lamurii si nu va mai fi nevoie sa raspund sutelor de e-mailuri Ufff!

De ce functioneaza vrajile si de ce uneori nu functioneaza? Sunt multe lucruri care contribuie la obtinerea unei vraji sau ritual pentru a functiona corect si nu doar un singur lucru. Toate aceste lucruri combinate duc la reusita unei vraji.

1. Fazele Lunii
2. Materialele si accesorile
3. Conditia mentala a practicantului
4. Voia Universului
5. Experienta Practicantului
6. Cantitatea de energie magica a practicantului
7. Credinta in magia pe care vrei sa o practici
8. Textele in sine


1. Fazele Lunii... Faza Lunii este una din cheile succesului in pregatirea vrajilor. Sunt multe vraji pe care le-am facut noaptea pe Luna Plina, pentru efect maxim si potential la fel cum si taranii planteaza semintele (cine stie) cind este luna plina. Luna afecteaza orice si poate afecta si dispozitia si actiunile noastre. Poate ati vazut oameni care se comporta ciudat de parca ar fi nebuni atunci cind este luna plina. Eu vad tot timpul.
Exista 4 faze ale Lunii...Luna Noua, Primul Patrar, Luna Plina si Ultimul Patrar. Fiecare dintre aceste faze au o perioada de 7 zile in care poate functiona Magia. Daca aduni timpul fazelor vei ajunge la suma de 28 de zile lunare pe luna. Timpul perioadei fiecarei faze este...3 zile inainte si 3 dupa. Acest luctu iti da timpul necesar pentru a gindii bine vraja pe care vrei sa o faci. Nu oricine poate alcatui un plan cu vraji.
Aveti prezentate fazele normale pentru a face Magie.

Luna Noua - Aceasta faza se aseamana cu primul patrar si ajuta la ceea ce este legat de sine.

Primul Patrar - Aceasta faza ajuta in obtinerea de bani, putere sau lucruri materiale.

Luna Plina - Aceasta este faza in care se fac cele mai multe magii. In credinta mea aceasta faza este cea mai puternica in reusita vrajilor mele. This the phase where I do my most important spells. Multi considera ca este doar o zi banala din calendar, nu este. Inca opdata spun ca prefer sa lucrez noaptea pe Luna Plina.

Ultimul Patrar - Aceasta este o faza care te ajuta sa scapi de lucruri normale. Sa gonesti dusmanii sa vorbesti noaptea cu spiritele sau alte lucruri de genul asta, adica mai usoare.

2. Procurarea materialelor si accesorilor... Acest lucru este foarte important tine cont de tot ce ti se cere! Este posibil sa ai nevoie de anumite ierburi, luminari colorate, papusi Voodoo, uleiuri si bineinteles textele vrajii. De exemplu daca vrei sa faci o vraja de dragoste nu vei folosi niciodata lumanari verzi.... vei folosi lumanari rosii si daca vei folosi o vraja pentru bani nu vei folosi lumanari rosii...vei folosii din cele verzi. Despre lumanari am scris in pagina Lumanari Magice unde poti vedea culoarea nevoilor tale. Pentru uleiuri si plante gasesti pe internet o gramada, dar in curind voi publica si eu o lista aici. Pentru Papusile Voodoo poti lua singur pinza sau materiale si sa le confectionezi. Nu conteaza ca nu seamana cu victima, tu o vei vizualiza drep victima (tot gindul tau e baza). Este posibil sa ai nevoie de un pumnal pentru a trasa simboluri magice in aer.

3. Conditia mentala a practicantului... asta chiar e foarte importanta. Trebuie sa fi in toate mintile. Daca incerci sa faci o vraja de dragoste, trebuie sa simti emotia dragostei pentru a o proiecta in univers si apoi sa se lipeasca de ea. Cu alte cuvinte nu poti fi suparat sau depresiv cind faci vraji de dragoste. Mintea ta trebuie sa fie in armonie cu vraja pe care o aplici. In plus trebuie sa crezi cu toata fiinta in munca ta si sa n-ai nici un dubiu. Cum te astepti ca vraja sa functioneze daca tu nu crezi in ea?

4. Voia Universului... Multe intrebari... ei bine, cit dureaza pina ce asi face efectul? Este la voia Universului cind si daca va merge. Poate dura citeva zile, saptamani sau poate chiar luni. Au fost citeva cazuri in care am asteptat in van rezultatul iar el a venit cind nu ma asteptam si, intr-adevar la momentul potrivit. Ai rabdare si credinta in lucrarea ta. Gandesti pozitiv= primesti pozitiv.

5. Experienta Practicantului... Persoana care face vraji trebuie sa aibe macar un minim de experienta sau in ultimul rind sa fie bine informat din carti sau exemple. Multi se asteapta, in special cei tineri, sa reuseasca din prima incercare, fara experienta, fara nimic. Recomand cu strictete sa cititi mai antai carti de specialitate legate de Ocultism si sa invatati din practica altora. Trisorii nu vor aduce nimic decit dezamagire. Tine minte, cu cit practici mai mult Magia si Ritualurile, cu atat iti creste puterea si vei avea reusita maxima in vraji.


6. Energia Magica dobindita de practicant... Este singura cale pentru a dobindii potential in vraji si magie. Sunt un mag si nu o vrajitoare si-ti spun ce fac eu. Eu folosesc un ritual mai Simplu al Pentagramului, al Hexagramului si al Cutiei Centrale. Ele ma protejeaza si-mi purifica Aura, Psihicul si Puterea Magica. Acetse "scuturi" ma ajuta cind fac vraji si fac sa-mi creasca puterea! Stiu ca sunt ritualuri diferite, daca gasesti altul care sa ti se potriveasca foloseste-l zi de zi cu incredere si vei vedea calitatea si potentialul ridicat in aplicarea vrajilor.

7. Credinta in ceea ce faci... Trebuie sa crezi intens in vrajile pe care le faci. Daca nu crezi sa nu te astepti sa-ti mearga. Trebuie sa ai credinta, rabdare si trebuie sa CREZI! Multi ca tine vor sa incerce citeva vraji de "testare" sa vada daca "merg" pentru ca apoi sa se decida daca sa creada sau nu. Aceasta nu este calea spre reusita! Daca nu crezi in Ocultism si in Magie....iti sugerez sa stai departe de ele. Magia nu este o joaca si este foarte periculoasa. Magia face parte din viata.

8. Proprietatile Vrajilor... Pe bune...trebuie sa ai un text bun pentru jrajitoria ta. Unele texte sunt false iar altele adevarate. Unele pot merge mai bine decit altele, de preferat este sa le testezi si sa-ti ti un jurnal cu evenimentele sau reusitele tale, asa vei putea face diferenta dintre cele care merg la tine si care nu. Deasemenea daca o vraja nu merge la tine asta nu inseamna ca nu este buna...poate ca nu ai avut starea de spirit necesara sau poate ca nu ai avut materialele indicate, cele corecte. Toate aceste lucruri din aceasta pagina intra in joc. Tine minte, cel mai bine este sa-ti ti un jurnal care sa contina tot ce-ai reusit si ceea ce nu ai reusit si tot ceea ce merge pentru tine!

Niciun comentariu: