Vraji-Magie

VRAJI

Credeti in vraji?

Zodia Capricornului si iubirea in 2012

Cu Jupiter in casa romantismului si a senzualitatii, prima parte a anului 2012 este foarte ofertanta. Increderea in propria capacitate de seductie este mare, iar pornirile erotice sunt suficient de navalnice ca sa-ti infranga retinerile.

Te afli intr-una din rarele perioade din viata in care indraznesti sa te avanti pe teren necunoscut fara a te intreba ce s-ar putea intampla daca pierzi controlul situatiei.

Mai mult: aventura iti face cu ochiul si simti nevoia sa depasesti anumite bariere in exprimarea sentimentelor si a sexualitatii, sa explorezi noi frontiere. Ocaziile de-a o face nu lipsesc, iar partenerii/partenerele care-ti ies in cale sunt genul potrivit pentru asa ceva: impetuos, optimist, pasionat, aventuros. In plus, par sa fie persoane oneste si bine situate social.

Fiindca atat Jupiter cat si casa pe care o strabate au si o semnificatie legata de copii, o sarcina survenita in aceasta perioada nu ar fi chiar surprinzatoare.

Luna martie 2012, cand Venus i se alatura lui Jupiter in casa senzualitatii Capricornului, se anunta cu deosebire norocoasa.

Pe 3 aprilie 2012 Venus intra in casa muncii, unde sta pana pe 7 august. In acest interval se poate sa apara o conexiune intre relatia de cuplu si munca: responsabilitati comune, o poveste de dragoste care se naste in mediul in care iti desfasori activitatea etc. Mai este posibil ca dragostea sa aiba legatura cu "uniforma profesionala" (mediul medical, militar s.a.).

Pe 7 august 2012 Venus intra in casa cuplului si urmeaza inca o luna favorabila iubirii si mariajului (pana pe 6 septembrie).

Dupa o perioada relativ banala, in care iti mai tragi sufletul, in a doua parte a lui noiembrie 2012 atmosfera devine incandescenta, iar pasiunea ramane in prim plan pana spre Sarbatori.

Niciun comentariu: