Vraji-Magie

VRAJI

Credeti in vraji?

Horoscop Berbec 2012

GENERAL

2012 va fi un an plin de aventura pentru nativii din berbec. In ultimii ani, viata voastra a fost supusa unor tipare nu tocmai comode. Toate eforturile isi gasesc insa rasplata in 2012. E un an bun, mai ales in plan profesional. Chiar daca in unele planuri, eforturile vor fi mai mari, rezultatele vor fi pe masura.

BANI

Nu e cazul sa aruncati bani in stanga si in dreapta inca, dar anul 2012 promite venituri multumitoare pentru berbeci. Planurile legate de bani si cariera par sa se plieze perfect pe posibilitatile nativilor acestei zodii. E posibil sa primiti o promovare sau sa va duceti cariera cu un pas mai departe. Chiar daca asta inseamna sa va schimbati locul de munca, rezultatul acestei decizii se va dovedi a fi benefic. Prima parte a anului va fi cea mai buna in acest sens. Ideile bune va vin fara nicio problema si impresionati prin initiativa de care dati dovada.

IUBIRE

Daca in plan profesional, lucrurile par sa va vina ca o manusa, in planul sentimental va trebui sa depuneti ceva eforturi pentru a obtine exact ceea ce va doriti. In prima parte a anului, relatiile voastre vor fi pe pozitia de asteptare. Nu va asteapta nimic spectaculos, chiar din contra. Trebuie sa fiti pregatiti pentru o eventuala disputa destul de ampla cu un membru al familiei sau cu cel drag. Aveti tendinta sa ignorati micile avertismente si lucrul acesta se va intoarce impotriva voastra. Incercati sa va impuneti sa comunicati orice problema aveti in relatii, altfel veti ajunge intr-un punct mort. Prima parte a anului e avanpremiera unei posibile rupturi care va surveni in ultima parte a lui 2012. O puteti evita, daca nu renuntati prea usor.

CALATORII


Munca si iar munca. Asa se va desfasura 2012 pentru nativii din Berbec.Din pacate, vacantele mai au de asteptat, cel putin pana in iunie-iulie. Chiar daca aveti multe pe cap, incercati sa luati o pauza de la ritmul de viata agitat. Veti claca in momentele cele mai importante daca nu acordati importanta si odihnei.

SANTATE

La capitolul sanatate, 2012 nu le da batai de cap berbecilor. Ar fi bine sa profitati de aceasta stare de bine a organismului vostru. Mancati bine, faceti cateva exercitii, nu va neglijati somnul si veti fi in forma maxima. Avand in vedere volumul de munca pe care il veti avea de dus la capat, o sa aveti nevoie de multa energie.

Niciun comentariu: