Vraji-Magie

VRAJI

Credeti in vraji?

Tarotul

Cel mai important aspect pe care dorim sa-l aflam toti dar de care ne temem intr-o mai mare sau mai mica masura, il reprezinta VIITORUL! Problema viitorului a interesat intotdeanuna intr-o foarte mare masura pe fiecare din noi, fie ca este vorba doar de latura strict materiala, de cea sentimentala ori de cea aflata intr-o stransa relatie cu urmarirea unor idealuri si concepte abstracte.

A sti ce se va intampla in urmatoarea ora, an sau deceniu, evolutia din punct de vedere material sau sentimental, modul de depasire - daca este posibil, al unor obstacole care se vor ivi in viitor - iata doar cateva exemple de informatii care pot fi obtinute din ridicarea cartilor de Tarot.

Ce este TAROTUL? Istoria Tarotului se pierde in negurile timpului, Tarotul este o opera monumentala, singulara, simpla si puternica, la fel ca si arhitectura piramidelor deci durabila prin urmare. Tarotul rezolva orice problema, cartile vorbesc de la sine, facandu-te sa gandesti, inspirand, armonizand toate conceptiile posibile: opera de arta, poarta a spiritului uman, si in mod sigur unul din cele mai frumoase lucruri pe care ni le-a lasat antichitatea.

Toate religiile au pastrat amintirea Tarotului din vremuri imemoriale. Tarotul a fost atribuit de catre evrei lui Enoh, al saptelea invatator dupa Adam; lui Hermes Trismegitos - de catre Egipteni; lui Cadmos intemeietor al orasului Sfant - de catre greci. El era rezumatul simbolic al traditiei primitive numita Kabbala, dupa cuvantul evreiesc echivalent cu "traditie".

Aceasta stiinta ezoterica ofera o precizie analitica a Figurilor si Numelor sale, este instrumentul de divinatie cel mai perfect, care poate fi intrebuintat cu totala incredere. Intr-adevar oracolul acestor carti este intotdeauna foarte precis, arcanele releva intotdeauna lucruri ascunse si dau consultantilor cele mai intelepte povete. Tarotul este un sistem divinatoriu si initiatic compus din 78 de figuri simbolice. Multi initiati si ezoteristi sustin ca aceasta cifra, 78, este de data relativ recenta. De exemplu Tarotul lui Oscar Wirth nu are decat 22 de carti (arcanele majore). Fiecare carte, fiecare arcana cum sunt ele denumite in Tarot, reprezinta o figura simbolica si fiecare aceasta imagine reprezinta un suport de meditatie, o fateta esentiala a jocului cosmic al fluxului devenirii universale.

Cunoasterea acestor simboluri permite intelegerea si interpretarea directa a arcanelor care cuprind toate aspectele subtile ce ne pot influenta fiinta la un moment dat. De altfel in simbolismul Tarotului gasim unite toate traditiile spirituale autentice din orient si occident. Disponibilitatea lui este infinita, el raspunde intotdeauna la intrebari. Exercitiul este considerat ca un act gratuit, ca o figura libera sau ca o ofranda adusa fortelor invizibile, este foarte relevant.

Tarotul este un Receptacul de energie subtila. Filozofii spun ca raspunsul se afla deja in intrebare, iar o intrebare precisa aduce solutii clare. Daca veti participa la o sedinta de Tarot puteti sa va formulati o intrebare chiar in gand. Veti fi mirat sa vedeti cat de exact raspunde Tarotul intrebarii neformulate verbal.
El este o stiinta ezoterica care merita sa fie consultata in orice imprejurare.

Sursa. astromagie.com

Niciun comentariu: