Vraji-Magie

VRAJI

Credeti in vraji?

Horoscop Capricorn 2012

GENERAL

Independenta e numele jocului pe care il joaca toti capricornii anul acesta. Eforturile depuse pana acum isi vor arata roadele: capricornii se pot relaxa in sfarsit, pentru a se bucura de multe lucruri bune. Cu toate acestea, tendinta lor de a se izola va starni nemultumirea celor dragi.

BANI SI CARIERA

Increderea va aduce castiguri in 2012. Toti cei din jur va vor invidia pentru siguranta de care dati dovada. Din fericire, capricornii vor fi dispusi sa isi imparta cunostintele cu cei din jur. Asa ca recunostinta va lua locul invidiei in ochii colegilor.

IUBIRE

Sunteti mai antisociali decat si mai prost dispusi decat in mod normal. Nu simtiti nevoia sa sarbatoriti nimic, nici macar cele mai mari succese. Cei dragi nu reusesc sa se conecteze la starea voastra rece. 2012 este un an de restabilire a prioritatilor pentru capricorni, asa ca relatiile lor vor fi reevaluate. Toamna aduce mai mult echilibru acestor nativi, odata cu rezolvarea unor nelinisti interne.

CALATORII


Tot stresul din jurul carierei merita recompensat cu o vacanta, luata la timpul potrivit. Capricornii vor avea nevoie de o evadare, undeva la sfarsitul verii.

SANATATE

Fiti mai atenti la semnalele pe care vi le transmite corpul. Nu ignorati semnele acestea, pentru ca veti avea probleme pe care nu le veti mai putea rezolva daca le amanati.

Niciun comentariu: