Vraji-Magie

VRAJI

Credeti in vraji?

Horoscop Gemeni 2012

GENERAL

Anul 2012 nu aduce pentru gemeni prea multe lucruri de dezbatut, spre nefericirea lor. Lucrurile sunt clare pentru acesti nativi, asa ca nu ramane loc de discutii. Cariera va suferi cateva atacuri, dar viata amoroasa va fi calma si nu va trece prin incercari. Sanatatea va cere insa putin mai multa atentie ca in anul precedent, asa ca ingrijirea personala e in centrul atentiei.

BANI

2012 va aduce in prim plan la locul de munca. Cei din jur vor tinti spre bunurile voastre si vor face tot posibilul sa va ia ceea ce va apartine. Incercati sa mentineti o atitudine ferma. Mai ales in ce ii priveste pe cei de la conducere, care trebuie sa ia la cunostinta in legatura cu realizarile gemenilor. Toate acestea vor fi rasplatite in noiembrie si decembrie, cu o crestere pe plan profesional.

IUBIRE

Anul 2012 aduce multa confuzie in viata amoroasa a gemenilor. Nu e cazul sa luati hotarari impulsive, chiar daca aveti tendinta de a face schimbari majore in viata voastra. Aveti relatii excelente cu familia si prietenii, asa ca bucurati-va de ceea ce va ofera acestia. Viata amoroasa e calma si pasnica.

CALATORII


Prima parte a anului aduce provocari in plan profesional. Incercati sa va pregatiti pentru asta, prin toate metodele! Mergeti la conferinte, aprofundati-va cunostintele in domeniul vostru de activitate. Asa le veti demonstra sefilor ca sunteti hotarati sa ramaneti acolo unde va aflati sau sa avansati chiar.

SANATATE

Va asteapta suisuri si coborasuri in ce priveste sanatatea in 2012. Nu lasati lucrurile pe ultima suta de metri, pentru ca riscati sa nu mai gasiti rezolvari. E bine sa preveniti orice probleme de ordin medical, asa ca un control amplu la inceputul anului va poate scuti de unele neplaceri mai tarziu.

Niciun comentariu: