Vraji-Magie

VRAJI

Credeti in vraji?

Zodia Scorpionului si iubirea in 2012

In prima parte a anului 2012 te bucuri inca de prezenta lui Jupiter in casa cuplului. Actiunea lui binefacatoare ar trebui sa se traduca prin iubiri impartasite, afectiune si concordie, partener/partenera care exercita asupra ta o actiune protectoare sau alaturi de care poti sa descoperi noi orizonturi: fizic, emotional, cultural, spiritual.

Jupiter poate sa atraga noi relatii sau sa te elibereze dintr-o relatie limitativa. Actiunea lui benefica poate fi insa diminuata de alte influente.

O astfel de influenta este cea a lui Venus, planeta iubirii, care in perioada aprilie-august 2012 ocupa o pozitie generatoare de frustrari sau de stres emotional, adversa unei vieti sentimentale satisfacatoare. Efectele neplacute ar putea fi mai vizibile din a doua jumatate a lunii mai 2012 pana la finele lunii iunie.

A doua influenta posibil nociva este cea a lui Neptun, care in februarie 2012 intra in casa iubirii si a sexualitatii, unde ramane pana in 2025. In acesti ani este de asteptat ca relatiile sentimentale sa capete o nota romantica, idealista, spirituala si, din pacate, platonica.

Neptun vede cu ochi buni cautarea afinitatilor sufletesti, dar nu si implinirea necesitatilor trupesti. Rar permite aparitia unei iubiri fericite, si doar daca e caracterizata de o nota spirituala, ezoterica, initiatoare, misterioasa si confidentiala. In rest, exista riscul de a-ti face iluzii si de a trai mai multe deceptii consecutive, de a te implica in relatii dubioase, ambigue, complicate, marcate de tradari, infidelitati, dezamagiri.

Asadar, profita de prima parte a anului 2012 (si mai ales de luna martie!), asupra careia Jupiter are, totusi, o influenta benefica! Bucura-te de tot ce-ti ofera, cu atat mai mult cu cat, in octombrie 2012, in zodia ta va intra Saturn cel sobru si rece, adversar al desfatarii si al lipsei de griji.

Niciun comentariu: