Vraji-Magie

VRAJI

Credeti in vraji?

Zodia Fecioarei si iubirea in 2012

Intrarea lui Neptun in casa cuplului Fecioarei, pe 3 februarie 2012, marcheaza debutul unei perioade de 14 ani in care idealismul va incerca frecvent sa-ti infranga luciditatea.

Neptun este un mare romantic, dar poate fi si un maestru al situatiilor confuze, ciudate sau echivoce, al autoiluzionarii si, uneori, al neintrebuintarii. Neptun te poate face sa te indragostesti de persoane nepotrivite, inaccesibile, alunecoase ori lipsite de simt practic, sa nimeresti in conjuncturi dubioase, sa traiesti dezamagiri sau perioade de vid sentimental, in care nu reusesti sa legi o relatie.

Pentru a te feri de necazuri, pastreaza-ti simtul critic si intreaba-te mereu daca ceea ce vezi este real sau daca nu cumva este o perceptie falsa, care reflecta doar aspiratiile tale.

In prima partea a anului 2012, sederea indelungata a lui Marte in zodia Fecioarei (pana pe 3 iulie 2012) iti da multa energie fizica si sexuala, dorinte vii si porniri cuceritoare. Inciti, provoci si abia astepti incitarile si provocarile.

Marte poate fi insa si pripit, nabadaios sau agresiv, dand nastere unor situatii turbulente. Retrogradarea lui Marte intre 24 ianuarie si 15 aprilie 2012 determina o perioada riscanta, in care ar fi de dorit sa gandesti de doua ori inainte de a vorbi sau a actiona.

Din aprilie pana in august 2012, Venus, aflata in casa carierei si a renumelui, te atrage catre persoane care au pozitie ori faima, sau iti impleteste cumva interesele sentimentale cu cele profesionale.

In lunile mai si iunie 2012 ai grija, insa, de propria ta reputatie si vezi sa nu ajungi cumva vedeta vreunui incident amoros.

Cariera si relatiile continua sa se impleteasca si in restul anului 2012, de data asta prin bunavointa lui Jupiter si intr-un mod care-ti poate fi benefic.

Lunile noiembrie si decembrie 2012 au un mare potential pasional.

Niciun comentariu: