Vraji-Magie

VRAJI

Credeti in vraji?

Horoscop Taur 2012

GENERAL

Incapatanati, dar rabdatori, taurii sunt gata sa lupte impotriva curentului. Aceste calitati va vor ajuta in perioadele mai grele ale anului. Prima parte a lui 2012 va aduce insa probleme in plan profesional, care vor culmina cu unele griji legate de sanatate. Vestea buna vine pe plan sentimental, unde dragostea si intimitatea va aduc o briza de aer proaspat.

BANI

Taurul va fi propriul sau dusman in 2012, in ce priveste cariera sa. Chiar daca lumea in jur nu se invarte tocmai dupa placul vostru, nu trebuie sa internalizati trairile pe care le resimtiti. Aveti tendinta sa va faceti prea multe griji, incepand cu locul de munca si incheind cu viitorul vostru. Incercati sa aveti incredere in propriile forte si tineti barbia sus. Anul acesta e bun pentru a dezvolta noi abilitati si pentru noi cunostinte. Luna ianuarie poate sa va aduca anumite satisfactii, dar nu e indicat sa va lasati pe o ureche, pentru ca perioada buna nu va dura foarte mult.

IUBIRE

Toti cei dragi va sprijina si va ajuta, in perioada nu tocmai usoara. Viata amoroasa e la cote maxime in 2012 pentru ca sunteti mai deschis ca niciodata spre partener. Increderea e un element cheie al acestei evolutii pe plan sentimental. Daca incepi o relatie noua, ia lucrurile pas cu pas si nu te grabi in intimitati prea mari. Bucura-te de prietenii tai si de sprijinul pe care acestia ti-l ofera! Nu are rost sa iti incarci calendarul cu prea mult in plan amoros, cand ai atat de multe pe plan social.

CALATORII


In ce priveste calatoriile, iubirea e un mare stimulent. E timpul ca voi, taurii, sa porniti intr-o aventura spontana si plina de adrenalina. Nu singuri, ci cu persoana care va face sa vreti sa traiti viata la maxim. Luati o vacanta si rasfatati-va!

SANATATE

Taurii vor avea de infruntat cateva provocari in ce priveste sanatatea. Anul 2012 iti aduce cateva lupte pe acest plan si ar fi momentul perfect pentru a va pune in practica incapatanarea si hotararea. Chiar daca asta inseamna sa renuntati la o serie de placeri si delicii de care pana acum va bucurati, nu uitati ca sacrificiul aduce cu sine beneficii ulterioare.

Niciun comentariu: