Vraji-Magie

VRAJI

Credeti in vraji?

Dictionar vise B

BABA: persoana respingatoare, sacaitoare, posibil periculoasa.

BACALAUREAT: actiune de importanta majora în activitatea actuala, cu scopul de a scoate la iveala calitati personale de care nici nu erai constient; maturizare, seriozitate în crestere.

BACSIS: (primind) jignire, umilire, ai impresia ca faci ceva sub nivelul tau; (oferind) compromis, renuntari împotriva vointei pentru a rezolva o situatie neplacuta.

BAGAJ: opinii, atitudini, sarcini, responsabilitati noi; schimbari, mutari, calatorie asteptata si pregatita din timp; competenta intr-un anumit domeniu, talente deosebite; relatii utile; greutati întampinate, cunostinte necesare, acumulate în timp.

BAIE: nevoie de ordine si organizare în propriile ganduri; impunerea unei ordini în gandire; trebuie sa scapi de unele emotii inutile; (facand baie) nevoie de schimbare pe plan sentimental si emotional; oboseala psihica, nevoie de odihna; (facand baie cu alte persoane) barfe, vorbe neplacute care te pot afecta, intrigi sentimentale; (facand baie în apa murdara) boala, stare de sanatate precara, relatie sentimentala sufocanta, nedemna, producatoare de suferinta; (facand baie în apa curata) vindecare dupa o perioada de boala sau neajunsuri; sanatate, viata lunga, casatorie timpurie; schimbari emotionale profunde, de optica, de mentalitate; relaxare; eliberare de ganduri negative sau rele, de probleme si prejudecati; nevoie de odihna si detasare, de eliberare a mintii de povara grijilor.

BAL: companie placuta, flirt, dorinta de a te implica intr-o relatie sentimentala noua; (însotit) distractie, placere, vedelie, lipsa de griji; (neînsotit) disponibilitate pe plan emotional, esti gata de o noua relatie sentimentala, de aceea iesi în întampinarea ei; (mascat) prieteni falsi, minciuni, înselatorii, persoane care vor sa ti se bage sub piele abpordand o fata sau o personalitate înselatoate.

BALANTA: dezechilibru, contradictii, nemultumiri, inegalitate, nedreptate, deosebiri acute; se cere o evaluare corecta a situatiei înainte de a lua o decizie; diplomatie, puutere de convingere, prietenie, simpatie, negocieri.

BALAUR: temeri ascunse intime, pe care nu leai dezvaluit nimanui; se cere destainuirea acestor temeri unor persoane de încredere; pericol iminent pe plan sentimental; relatie sentimentala ardenta, dar paguboasa; dusmani pe fata; piedici, eforturi pentru a ajunge la o reusita; se cere înfruntarea pericolului.

BALCON: dorinta de a fi remarcat, de a iesi în evidenta; dorinta de a ocupa pozitii sociale publice, relatii cu persoane cu functii importante.

BALEGA: activitati penibile, înjositoare, umilitoare, dar care pot aduce în cele din urma reusite si succes; compromisuri folositoare, concesii, sacrificii trecatoare, dar profitabile în viitor. (morman) stimulente, impulsionare, încurajare, sperante, planuri de viitor; (animal facand) asteptari mari, sperante, dorinta de a te implica intr-un proiect de anvergura; (în drum) necazuri, vorbe rele, suparari; surprize neplacute; (murdarindute) mici castiguri, mici realizari, solutii de moment, care pe altii iar putea face sa sufere sau care altora lear parea ridicole; (folosind cu un scop precis) planuri de viitor, sperante, perspective, munca, efort depus, pregatiri;

BALENA: protectie, ajutor, emotii coplesitoare; emotivitate exagerata; probleme greu de trecut, cu mult stress; neliniste, zbucium sufletesc; (orca, balena ucigasa) protectia unei persoane ale carei intentii nu pot fi aflate; lipsa de încredere, aparente înselatoare.

BALERIN: suplete, agilitate, rapiditate în actiune, reactii prompte, frivolitate, usurinta de a evita obstacolele; gratie si forta deopotriva.

BALON: (zburand) perioada fericita, succese pe plan profesional sau intelectual, dar la voia întamplarii, în care nu poti avea nici un control; noroc chior, succes neasteptat; (umflat) vise desarte, minciuni, emotii înselatoare; lucruri trecatoare, fara viitor; (spart) frustrari, dezamagiri; proiecte esuate, luciditate, trezire la realitate; (vazand pe cer) sperante noi.

BALTA: griji trecatoare, piedica neimportanta, care poate fi evitata.

BALUSTRADA: (stabila) sprijin în evolutia unui proiect; (subreda, rupta) nesiguranta, teama de a continua.

BANANE: (fruct întreg) eveniment neasteptat, fara a sti ce urmeza sa se întample; perioada de munca grea, de efort sustinut, dar cu rezultate sub asteptari; dorinta de liniste, nevoie de pauza; (stricate) prietenii false. (coaja de banana) pericol, piedici, nesiguranta, teama de a continua; (fruct decojit) dusmanii înlaturati; satisfactie, reusita.

BANCA: (în parc) odihna, repaus, nevoie de relaxare; visare, romantism; (de scoala) nevoia de a acumula noi cunostinte; imaturitate; (financiar) planuri de investitie, probleme financiare.

BANCNOTA: (una singura) lipsuri materiale; incapacitate de a actiona; (mai multe) dorinte de investire, sperante de îmbogatire; (falsa) înselatorie, frauda, risc de pierderi.

BANDAJ: (însangerat) pericol, avertisment; neplaceri daca se continua pe aceeasi cale pe plan sentimental; (alb, curat) se cere precautie si atentie înainte de a începe o actiune noua sau o relatie noua.

BANI: capacitatea de a-ti atinge telurile, în functie de relatia pe care o ai cu banii în vis; putere, (pierzand) nefericire în camin sau în familie; proiecte esuate; temeri de nereusita; (gasind) fericire în casa; idei noi, posibilitati ce trebuie valorificate; sanse noi; (numarand) sanse de a-ti atinge scopurile si visele si de a-ti îmbunatati situatia materiala; rabdare; (economisind) vezi economii; (furand) probleme financiare grave; (multi bani) multumire, siguranta trecatoare; lipsa de griji; (prea putini bani) lipsuri, probleme materiale grave; (primind) vesti importante, sanse de castig; sperante noi; (platind) sacrificiu, raspundere asumata, ghinion; (salariu) primesti ceva ce ti se cuvine, lupti pentru drepturile tale; (castig neasteptat) vesti, sperante, asteptare, surprize.

BARAJ: probleme pe plan familial sau sentimental, incapacitate de comunicare eficienta cu membrii familiei sau cu prietenii; (puternic, din beton) protectie, relatie sentimentala sigura, satisfacatoare; (subred, din lemne) pericol iminent, teama de a te implica sentimental; stare de nervozitate, stress, neîncredere în partener; nevoia de a lua niste decizii importante sub presiunea momentului.

BARBA: (barbat cu barba) relatii cu reprezentanti ai autoritatilor; putere, întelepciune; persoane cu functii importante în aparatul de stat; minciuni; ascunzisuri, nevoia de a apela la înselaciuni; nu cunosti înca adevarata fata a lucrurilor; (barbat care nu are barba în realitate) minciuni, tradare, ascunderea adevarului cu bunastiinta; (femeie cu barba) ghinion, insucces, surprize neplacute; nevoia de a fi mai puternic, mai convingator, apeland la calitati masculine.

BARCA: dezechilibru psihic, nesiguranta, pericol, cale provizorie pentru solutionarea unor probleme emotionale; perioada cu multe griji; (trasa la mal) sfarsitul unei perioade de zbucium intens; noi sanse sentimentale; încercare de evadare din stresul cotidian; (mai multi intr-o barca) nevoia de cooperare, pentru atingerea unui scop comun; nevoie de întelegere în familie sau cu prietenii; dorinta de împacare dupa un conflict; (calatorie linistita cu barca) progres sigur spre reusita; relatie sentimentala satisfacatoare; (calatorie zbuciumata cu barca) suparari, probleme emotionale sau sentimentale.

BARIERA: (ridicata) acces liber catre urmatoarele etape ale planurilor personale; siguranta în actiune; progres cert; (coborata) piedici care se vor înlatura cu greu, progres lent; rasturnarea proiectelor; (asteptand la bariera) rabdare în rezolvarea unor probleme; întarzieri, piedici.

BAROMETRU: rasturnari de situatie, schimbari neasteptate, spre bine sau spre rau; se cere mai multa atentie în activitatile personale, pentru a preîntampina esecurile; necesitatea de a evalua foarte bine situatia.

BARZA: un nou început; începerea unei noi etape în viata ta; musafiri; vesti; legaturi cu copiii; teama de sarcina; vindecare dupa boala; ameliorarea unei situatii dificile; revigorare; atmosfera placuta.

BASTON: (de lemn) persoana de ajutor de care va puteti folosi la nevoie, (de cauciuc) la fel ca sus, numai ca aceasta persoana sar putea întoarce la un moment dat împotriva ta; (alb, de nevazator) la fel ca primul, numai ca nu poti sti adevaratele intentii ale acestei persoane, care tear putea însela; (de maresal) la fel ca mai sus, numai ca e vorba de o persoana importanta, cu functii sus puse.

BATE: (pe cineva) pedeapsa, avertisment, razbunare; (la usa) încercare timida, teama de a actiona, asteptare, pozitie defensiva, tatonarea terenului înainte de a lua o decizie; (un cui) necazuri pricinuite cuiva, griji; punerea la cale a unor noi planuri sau revenirea la unele mai vechi, aducand aspecte noi în discutie.

BATISTA: (pierzand) actiunile în care teai implicat fie sentimental, fie profesional, sunt în pericol de a se destrama; sentiment de vinovatie; (alba) posibilitate de casatorie; (fluturand de adio) riscuri de despartiri, legaturi rupte, tristete, lacrimi, suparari, calatorii îndepartate; boala usoara.

BAZIN: (de înot) griji; încercare de a uita; nelinisti trecatoare; temeri; probleme emotionale; zbucium sufletesc; (golit de apa) griji puternice; incapacitate de a-ti exprima sentimentele; raceala, distanta în relatie cu ceilalti.

BALCI: placeri simple ale vietii; tendinta spre batjocura fata de altii; întalniri banale cu prietenii; neseriozitate; dispret; pierdere de vreme.

BAZAIT: nervi inutili, situatie agasanta, încercare de a va face cunoscut, de a iesi în evidenta.

BAIAT: semn bun în general; început, situatie incipienta în care va aflati.

BARBAT: (tanar) lipsa de maturitate în actiunile tale; (matur) stii bine ce ai de facut, esti pe drumul cel bun; (cu chip feminin) vulnerabilitate, superficialitate, incapacitate de a te descurca intr-o împrejurare dificila; caracter schimbator, incert, nehotarat; (frumos) superficialitate, încercare de a scapa de responsabilitati prin seductie.

BARBIERI: (singur) sinceritate; faci lucruri cinstite, vizibile, fara teama de a gresi; responsabilitate; (la barbier) cineva încearca sa formeze o imagine falsa despre tine, pentru ca, demascandute, sa încerce sa te raneasca, eschivare; lipsa de responsabilitate; neasumarea sarcinilor proprii, aruncand problemele pe umerii altora.

BATRAN: Întelepciune, putere de a ierta; experienta trecutului, lectii asumate; e timpul sa pui în aplicare cunostintele si lectiile pe care leai acumulat si învatat în trecut; forta trecutului asupra situatiilor prezente.

BAT: protectie; nesiguranta, neîncredere în fortele proprii; dorinta de a fi sprijinit de cineva din afara; certuri usoare.

BAUTURA: (racoritoare) odihna, tihna, relaxare, repaus; (alcoolica) iluzii, minciuna, aparente înselatoare, vise desarte, deruta, confuzie, falsitate; tendinte autodistructive.

BEA: (apa) nevoie de a te implica intr-o relatie sentimentala; nevoie de a fi iubit; nevoie de asociere; (alcool) ignorarea relatiilor sentimentale; afectivitate reprimata; incapacitate de a iubi; (alte lichide) amagire în dragoste; relatii sentimentale înselatoare sau periculoase; întremare a fortelor, vindecare, recuperare a fortelor; (a te abtine sa bei) frustrari, reprimarea emotiilor, incapacitate de a-ti exprima sentimentele.

BEAT: Insensibilitate, amagire, negare, teama de asumare a responsabilitatilor în plan sentimental.

BEBELUS: (plangand) piedici, probleme în plan profesional; proiecte blocate în loc; calitati; (frumos, fericit) stare de multumire personala, inocenta, ingenuitate, lipsa de maturitate, lipsa de griji, perioada linistita, sanse noi, început promitator, speranta; (urat) lipsa de încredere, griji, probleme, piedici neasteptate în proectele personale; (bolnav) stress, zbucium sufletesc, dezamagire; perioada dificila; (mergand sau învatand sa mearga) în proiectele pe care leai început, primele rezultate încep sa prinda contur; sperante mari, promisiuni; (pierzand) pierderea controlului asupra propriilor tale fapte; teama de a nu face fata cerintelor celor din jur; griji; sentiment de vinovatie; (razand) perioada fericita, plina de bucurii si satisfactie; (dormind) perioada de pauza, de detasare fata de problemele în care esti implicat; (în carucior) ajutor neasteptat în proiectele tale, care le vor face sa înainteze; (nascand) dorinta de împlinire, de realizare personala intr-un domeniu al vietii, dinamism, energie, viitor promitator; creativitate, inventivitate, imaginatie, capacitate de creatie exceptionale; (adoptand) acceptarea noilor sarcini, a noilor reponsabilitati în munca de zi cu zi, constient de dificultatile ce apar;

BEC: (aprins) ingeniozitate, creativitate, energie, entuziasm, idei si planuri noi, creativitate; (stins) rutina, banalitate, plictiseala, lipsa de idei si de entuziasm; (spart) renuntarea la proiectele începute din lipsa de noi idei; (colorat) imaginatie bogata, idei neconventionale, originalitate.

BENZINA: (a face plinul) entuziasm, energie, întremarea fortelor, dinamism, noi idei si proiecte, inventivitate, capacitate de munca intr-o perioada foarte aglomerata; (pana de benzina) boala, oboseala, stress, nevoie de odihna, de detasare; (scursa) risipa de energie, îti pierzi vremea cu lucruri inutile; (în sticla) resurse mari de energie, poate înca nefolosite, talente, calitati deosebite ce se asteapta puse în evidenta.

BERBEC: (între oi) siguranta, dominanta, aroganta, încredere în sine, pozitie privilegiata, laude, linguseala, apelarea la pile si cunostinte utile; (atacand) impulsivitate, încapatanare, actiune, asumarea riscurilor, combativitate, curaj, elan, autoritate, nerabdare, spirit întreprinzator, îndrazneala, initiativa; (de spart usa) atac, jignire, pericol, cucerire, victorie împotriva piedicilor.

BERE: dezamagiri, aparente înselatoare.

BETON: rezistenta, siguranta, încredere, putere, forta, curaj, durabilitate, fermitate, neclintire.

BEZELE: despartire, separare temporara, afectiune, prietenie între femei, instinct matern, grija din partea celor apropiati.

BIBELOU: fragilitate, vulnerabilitate, intangibilitate, precautie, stapanire de sine, disciplina, atentie sporita, grija sporita.

BIBLIE: sfat util, cale de urmat, întelegerea situatiei, adevar clar, explicatii necesare, discutii clarificatoare, încredere.

BIBLIOTECA: (rafturi pline) folosirea cunostintelor si lectiilor acumulate în folos propriu; (rafturi goale) lipsa de experienta, nevoie de a mai studia; (intr-o biblioteca) necesitatea de a apela la persoane competente pentru a primi un sfat; cautarea unor raspunsuri prin studiu sau din întelepciunea altora; (împrumutand carti de la biblioteca) necesitatea de a urma un curs sau de a apela la cunostintele altora; recunoasterea limitelor personale; (returnand cartile la biblioteca) acumulare de cunostinte, finalizarea unor perioade de studiu, posibilitatea de a oferi altora sfaturi.

BICI: pedeapsa, vinovatie, rasplata asumata pentru o greseala.

BICICLETA: (mergand cu bicicleta) comunicare imatura, ineficienta, dorinta de a fi înteles, exprimare infantila, lipsa de rafinament si maturitate în exprimarea ideilor; (urcand) eforturi constiente în dezvoltarea unor bune relatii cu ceilalti, comunicare buna, fructuoasa; perspective bune; (coborand) comunicare ineficienta, în care esti prost înteles de ceilalti; esecuri neasteptate, gafe, balbe, probleme de exprimare.

BIJUTERIE: lucru pretios, rar, special pentru tine; valori importante; (pentru barbati) bunastare, confort, avere, mari ambitii materiale sau profesionale, achizitii, lupta pentru posesiuni; (pentru femei) placere, afectiune, tandrete, atentie; (false) aparente înselatoare, minciuna, iubire nesincera, parteneri de afaceri necinstiti; necesitatea de a va reevalua principiile.

BILA: (alba) laude, aprecieri, vorbe bune, satisfactii, reusite; (neagra) critici, calomnii, barfe, nemultumiri, nedreptati; (colorate) veselie, nestatornicie, distractii; (de biliard sau de popice) planuri noi, scopuri propuse, teluri ambitioase, dorinta de a reusi.

BILET: (de intrare, de autobuz) permisiune, accept, acord, împacare, întelegere, negociere; (scris) vesti, noutati.

BINOCLU: aprofundare, studiere atenta, detaliere, întelegere perfecta a unei situatii.

BIROU: (încapere la serviciu) probleme birocratice, cu autoritatile, lucru cu acte si documente ce trebuie rezolvate; activitate intelectuala obositoare, stress, sedentarism, imobilitate, incapacitate de a actiona eficient; (masa) noutati de la oficialitati; perioada de studiu sau acumulare de informatii sau cunostinte.

BISCUIT: cearta, conflict, nemultumire; fragilitatea unei situatii, nesiguranta.

BISERICA: (în interior sau în apropiere) nevoie de protectie, de ocrotire, de liniste sufleteasca; încredere, (în departare) speranta.

BISTURIU: ajutor din afara, dur, dar necesar, pentru a iesi dintr-o situatie dificila.

BIVOL: putere, forta, energie, dar lipsa de agilitate si precizie în ceea ce faci.

BLANA: protectie periculoasa; ocrotire nesigura; (de pret) dorinta de avutie, de posesiuni materiale, de achizitii, de investitii, materialism, avaritie, lacomie, snobism.

BLOC: (de locuit) multiple relatii, cunostinte, dar superficiale; lucru în echipa; cooperare.

BLOCAT: (ceva blocat, fara a avea cheia) piedici, incapacitate de a actiona, perioada de imobilitate; lipsa de idei, de solutii; întarzieri, întreruperi, piedici în evolutia unei situatii din cauze ce nuti sunt sub control; (a bloca ceva cu buna stiinta) dorinta de securitate, asigurare în fata pericolului.

BLOND: slabiciune, calm, liniste, tandrete, sensibilitate, afectiune.

BLUZA: cenzurarea, reprimarea sentimentelor, blocaj în exprimarea sau manifestarea emotiilor.

BOALA: neplaceri, suparare; avertisment cu privire la starea de sanatate; grija, atentie sporita; pericol. întârzieri, piedici:

BOBOC: (de floare) început, confidente, secrete revelate, adevaruri iesite la iveala, uimire, frica de necunoscut; (de rata) început, lipsa de experienta.

BOGAT: ambitii mari, idealuri marete, sperante de evolutie si dezvoltare.

BOMBA: (explodând) energie, dinamism, entuziasm, curaj, îndrazneala, originalitate, revolta, forta; surprize, veti neasteptate; (neexplodata) primejdie, pericole, frica de esec, piedici, dusmani; nesiguranta, neîncredere, probleme iminente.

BOMBOANE: dorinta de împacare, de apropiere, de împrietenire; vorbe bune; întelegere; prietenie; ajutor sincer de la cineva.

BORDEI: sentiment temporar de nesiguranta, asociere cu un partener nepotrivit, necesitatea unei schimbari pentru a iesi dintr-o perioada de criza; necesitatea de a renunta la obiceiuri vicioase sau paguboase; nesiguranta, sacrificii, dezorganizare; haos; griji si lipsuri în casa sau familie; reputatie stirbita; impresie proasta în societate.

BOSTAN: absurditati, prostii, batjocura, glume proaste, teama de a cadea în ridicol, gafe.

BOTEZ: investire intr-o functie, asumare de responsabilitati, perioada de îndragostire, acceptarea unei noi relatii, onoruri, laude, modificari în viata sentimentala.

BOX: lupta, conflict, confruntare directa, nevoie de aparare sau de atac.

BRAD: (verde în padure) sanatate, viata lunga, putere, energie fizica, capacitate de munca, rezistenta; (uscat) mici probleme de sanatate, oboseala fizica, nevoie de odihna sau încetinire a ritmului de munca; (împodobit de Craciun) bucurie, dorinta de a fi ocrotit, nevoie de afectiune, asteptare, încredere, speranta, bucurie; (neîmpodobit în casa) tristete, lipsuri materiale, neplaceri, probleme de sanatate, piedici, nemultumiri, dezamagiri.

BRAT: (puternic, sanatos) putere de munca, actiune, initiativa, dinamism, energie fizica, rezistenta, solicitari profesionale; (ranit, slab) oboseala, probleme de sanatate sau pe plan profesional, teama de a pierde locul de munca, probleme de serviciu, întârzierea rezultatelor concrete în munca, piedici.

BRAT LA BRAT: posesivitate, gelozie, lacomie, teama de a fi parasit, limitarea libertatilor, constrângeri impuse pe plan sentimental; cooperare, nevoie de asociere, de companie, de prieteni.

BRÂNZA: rutina, obisnuinta, nimic nou, plictiseala, fleacuri, deziluzii, dezamagire.

BRATARA: (purtând) limitarea actiunilor, oprelisti, stapânirea impulsurilor interioare, frustrari pe plan profesional, obligatii si datorii; (rupta sau pierduta) eliberare de constrângeri, lipsa de griji si datorii; (gasind) noi îndatoriri.

BRICI: desteptaciune, inteligenta sclipitoare, cinism, spirit critic exagerat, limba ascutita.

BRICHETA: flirt, iubire nesincera sau de scurta durata, relatii sentimentale superficiale.

BROASCA TESTOASA: prudenta, perseverenta, stabilitate, încapatânare, evolutie lenta, nevoie exagerata de protectie; lipsa de griji.

BROASCA: (în apa) instinct dezvoltat de autoaparare; griji trecatoare; (în iarba sau pe uscat) incapacitatea de a actiona, de a schimba ceva pe plan sentimental; blocaj emotional; incapacitate de a-ti exprima sentimentele; (de usa) plan nou, musafiri, vizite, calatorii.

BRUNET: temperament puternic, energie, nervozitate, impulsivitate, actiune, dinamism, initiativa, simt practic.

BRUTAR BRUTARIE: sansa de câstig, nou loc de munca, capacitate mare de munca, dorinta de munca, rezistenta la efort îndelungat, ajutor în slujba altora, altruism.

BUBA: defecte, întârzieri, piedici.

BUBURUZA: tandrete, afectivitate, sensibilitate; sanse de casatorie.

BUCATAR: rutina cotidiana.

BUCATARIE: caldura armonie familiala; (pentru barbati) lipsa de simt practic, piedici, încurcaturi, neîndemânare, stângacie, nepricepere; (pentru femei) iscusinta, pricepere, instinct matern, iesire din impas.

BUCHET: sentimente profunde, nevoie de afectiune si atentie din partea celorlalti.

BUFNITA: întelepciune, educatie aleasa; (sunet de bufnita) avertismente, temeri ascunse; perciol.

BULETIN: nerecunoasterea meritelor, controverse, îndoiala, nesiguranta, incertitudini; nevoia de a demonstra ceva; cputarea identitatii, individualitatii, maturizare.

BUMBAC: (pe câmp) abundenta prin efort; (cules) opresiune, supunere, umilire, constrângere.

BUNICI: vezi batrân. Sfaturi primte de la rude. Probleme legate de mosteniri, legaturi de familie, legaturi cu originile (tara, oras, sat); (fiind morti, dar vazândui) nevoie de protectie, de afecstiune, de atentie. (ca esti tu bunic) responsabilitati de familie.

BURETE: (a sterge cu buretele) uitare, trecere cu vederea, ignorare, un nou început, ruperea oricarei legaturi cu trecutul; (ca material) dorinta de afectiune, de ocrotire, de atentie din partea celorlalti; egoism, profit; aparente înselatoare.

BURGHIU: nevoia de a analiza mai amanuntit unele probleme, patrunzând an miezul situatiei; iritare, sâcâiala.

BURIC: dependenta, lipsa de curaj, teama de a actiona de unul singur; egocentrism, mândrie, trufie, superioritate, impotanta, laudarosenie.

BURSUC: bosumflare, incapacitate de a comunica deschis cu cei din jur, sentiment de nesiguranta, suparare fara motiv.

BURUIENI: neglijenta, uitare, indiferenta, ignorare; profitori, ipocrizie, necesitatea de deschidere a mintii sau sufletului, de curatire; avertisment cu privire la împovararea de sentimente negative.

BUSOLA: dezorientare, necesitate de a fi ghidat de cineva, de a gasi un exemplu, o directie mai buna.

BUSUIOC: noroc, sanatate, protectie, superstitii, afectivitate, tandrete.

BUSTEAN: impasibilitate, indiferenta, dezinteres.

BUTOI: greutati, imobilitate, dificultati în actiuni, prudenta, acumulari lente.

BUZDUGAN: autoritate, putere, energie, superioritate, prestanta.

BUZE: senzualitate, voluptate, pasiune, afectivitate, mare forta de expresie; comunicare usoara cu cei din jur; vesti, discutii.

BUZUNAR: lucruri tinute pentru tine însuti, secrete ascunse, intimitate, valori personale; lucruri sau prieteni la îndemâna, utile; (cu mâinile în buzunar) pasivitate, fuga de actiune, de responsabilitate, neputinta, asteparea unui ajutor din afara, sentiment de culpabilitate.

Niciun comentariu: