Vraji-Magie

VRAJI

Credeti in vraji?

Horoscop Fecioara 2012

GENERAL

Stabilitatea e cuvantul care va guverna viata fecioarelor in 2012. Lucrurile vor fi simple si conforme cu asteptarile acestor nativi destul de pretentiosi. Nu aveti parte de prea multa adrenalina, dar asta nu e neaparat un lucru rau. E un an bun pentru a va concentra pe cariera si pe vata sociala.

BANI

Cariera si finantele vor avea de suferit din cauza ca nu stiti sa va temperati. Nu sariti peste detalii, daca vreti sa va pastrati situatia intacta! Faceti lucrurile responsabil, ca la carte chiar, pentru ca orice detaliu omis poate sa va aduca mari prejudicii. Pentru voi, respectarea regulilor e un lucru mai mult decat bun, mai ales in 2012.

IUBIRE

Multe lucruri ii asteapta pe nativii din fecioara in plan amoros. Problemele din iubire, ca si cele profesionale, trebuie rezolvate cu calm si rabdare. Lucrurile nu se rezolva de la sine asa ca a actiona e cel mai bun lucru pentru voi. Cereti si ajutorul daca e nevoie, dar nu va lasati relatia sa se duca pe apa sambetei! Daca treceti cu bine de prima parte a anului, luna iunie deja calmeaza apele in relatia voastra.

CALATORII


Va dedicati unor hobby-uri care implica deplasari, dar fiti atenti de perioada in care faceti aceste lucruri. Nu e chiar potrivit sa mergeti la pescuit in mijlocul iernii, chiar daca asa vi s-a pus pata! Adaptati-va vacantele la perioada in care va aflati!

SANATATE

Pe planul asta, nu veti intampina prea multe probleme. Nu trebuie decat sa o tineti tot asa, pentru a va mentine pe linia de plutire.

Niciun comentariu: