Vraji-Magie

VRAJI

Credeti in vraji?

Zodia Taurului si iubirea in 2012

Prima parte a anului 2012 aduce o crestere spectaculoasa a apetitului sexual si o pofta nebuna pentru flirt si aventuri amoroase.

Aceasta stare de avant dragastos se poate sa fi debutat inca din luna noiembrie a anului precedent si se va perpetua pana la inceputul lunii iulie 2012, sustinuta de Jupiter, aflat in Taur, si de Marte, aflat in casa iubirii si sexualitatii.

Dogoarea pasiunii te poate cuprinde in orice moment, pana intr-atat incat sa te faca sa-ti risti siguranta si sa comiti acte nebunesti, la care altadata abia daca ai fi cutezat sa te gandesti.

Aceasta prima jumatate a anului 2012 iti poate lasa in memorie amintiri fabuloase, dar contine un interval de risc, intre 24 ianuarie si 14 aprilie 2012, cand situatia poate scapa de sub control, iar imprudenta erotica se poate solda cu scandaluri, boli cu transmitere sexuala, sarcini nedorite sau alte neplaceri. Luna martie 2012 te poate duce in paradis, dar iti poate croi si cararea spre infern.

Prima parte a anului 2012 dinamizeaza tot ce este legat de statutul de parinte, dar intervalul de risc mentionat (24 ianuarie - 14 aprilie 2012) poate aduce griji sau suparari legate de copii si pericol de avort sau complicatii la nastere.

Un alt interval pasional cuprinde ultima saptamana din august si toata luna septembrie 2012. Bine echilibrat, acest interval poate fi sexy si plin de satisfactii; daca este trait egoist, subiectiv si nediplomat, poate aduce situatii tensionate.

Pe 5 octombrie 2012, exigentul Saturn isi face intrarea in casa cuplului, unde va ramane pana in 2015. Saturn iti va cere sa intelegi ce astepti de la o relatie, ce vrei de la celalalt si ce doreste celalalt de la tine. Te va incerca, iti va cere sa decizi, sa alegi. Primele evenimente semnificative pot surveni chiar in noiembrie-decembrie 2012.

Niciun comentariu: