Vraji-Magie

VRAJI

Credeti in vraji?

Zodia Leului si iubirea in 2012

O veste care ar trebui sa te bucure este ca pe 3 februarie 2012 Neptun pleaca definitiv din casa cuplului, pe care a perturbat-o in mod mai mult sau mai putin subtil timp de 14 ani (din 1998).

Dispare o parte din romantism, dar dispare si tendinta de a te autoiluziona, de te atasa de cine nu iti este potrivit, de a te complace in situatii confuze sau de a suporta alaturi de tine pe cineva duplicitar. Luciditatea preia fraiele.

Daca nu s-a intamplat nimic interesant in plan relational in anii din urma, incepand cu februarie 2012 nu mai exista nicio bariera in calea actiunii!

Comunicarea ramane piesa de rezistenta in bunul mers al relatiei de dragoste sau in casnicie pana in octombrie 2012, iar calatoriile sau preocuparile intelectuale pot sa consolideze legaturile deja existente sau sa incurajeze aparitia unei noi relatii, daca esti single.

Intervalul aprilie-iulie 2012 favorizeaza in mod deosebit socializarea si initiativele de grup, care creeaza, la randul lor, un climat propice infiriparii sau infloririi relatiilor.

In iunie 2012, Jupiter, stapanul casei iubirii si a sexualitatii Leilor, intra in Gemeni, sporind curiozitatea pentru diferite aspecte ale erotismului si aducand, pentru un an de zile, o mai mare deschidere catre flirt si aventura.

Sub semnul conjunctiei dintre Marte si stapanul casei cuplului, luna august 2012 promite sa fie torida si pasionala, dar comporta deopotriva un risc de disensiuni nascute din incapatanare, irascibilitate, nerabdare sau egocentrism.

Septembrie 2012 te aseaza sub mantia lui Venus, care iti aduce farmec, putere de seductie, senzualitate si noroc in dragoste.

Marte starneste din nou tendintele pasionale in octombrie si prima parte a lui noiembrie 2012, perioada remarcandu-se printr-un libido accentuat si o pronuntata pornire spre cuceriri amoroase.

Perioada dintre Craciunul 2012 si Revelionul 2013 sta cam sub aceleasi tendinte.

Niciun comentariu: