Vraji-Magie

VRAJI

Credeti in vraji?

Horoscop Pesti 2012

GENERAL

Toate le vor merge bine pestilor in 2012, cu exceptia relatiilor interpersonale. Cariera si veniturile vor fi in centrul atentiei in prima parte a anului. In a doua parte insa, locul in care ajung pe plan profesional le va solicita mai multa energie decat de obicei. In plan relational insa, pestii vor avea de infruntat provocari, mai ales in ce priveste rezolvarea unor probleme destul de delicate.

BANI SI CARIERA

Prima jumatate a lui 2012 va umple contul pestilor cu rasplata muncii din 2011. Norocul e de partea tuturor, chiar si in cazul celor care nu sunt atat de intreprinzatori. In rarele momente in care lucrurile ar putea parea grele, rezolvarea va veni de la sine. Asa ca pestii se vor bucura de rasplata si relaxare in plan profesional. In a doua jumatate a anului se va schimba foaia si pestii vor trebui sa depuna ceva eforturi pentru a se mentine pe pozitii.

IUBIRE

In iulie, relatiile pestilor vor cam scartai. E cazul sa prioritizati relatiile si sa renuntati la cele care va fac rau. Din pacate, deciziile nu vor fi usoare si ii vor pune in mare incurcatura pe nehotaratii pesti.

CALATORII


La jumatatea anului, pestii vor fi nevoiti sa intreprinda ceva calatorii in scopul unor documentari. Cu toate acestea, le va fi usor sa imbine utilul cu placutul. Veti avea ocazia sa va bucurati si de noutatea unui alt oras decat cel in care va desfasurati rutina.

SANATATE

Moderatia si calmul va va tine departe de orice probleme de sanatate. Pastrati un echilibru in viata voastra si veti fi in forma maxima!

Niciun comentariu: