Vraji-Magie

VRAJI

Credeti in vraji?

Horoscop Sagetator 2012

GENERAL

2012 va fi un an bun pentru sagetatori. Optimismul nativilor ii va ajuta sa treaca si peste coborasurile care ii asteapta in acest an. Oricand intampinati probleme, nu ezitati sa cereti ajutorul celor experimentati. Va fi un an de crestere si dezvoltare personala.

BANI SI CARIERA

Urcari si coborari. Cam asa va fi anul sagetatorilor. Nu mai sunteti insa dispusi sa faceti planuri si strategii, asa ca va lasati cariera la voia intamplarii. Norocul face sa nu aveti de suferit, chiar daca nu aveti o atitudine proactiva.

IUBIRE

Relatiile sagetatorilor vor avea de suferit in 2012 din cauza ca nu sunt prea dispusi sa observe si detaliile din jurul lor. Noroc cu atitudinea lor plina de energie, care ii scoate din anonimat si ii face sa straluceasca in fata celor dragi. Daca nu ar fi optimismul lor, probabil ca sagetatorii ar avea de infruntat multe reprosuri. Partenerul va aprecia stilul vostru jucaus de a privi viata. Atentai pe care o capatati poate starni insa si gelozii, asa ca fiti atenti la glumele pe care le faceti!

CALATORII


Din pacate, aventurile in calatorii tipice piratilor ii vor ocoli pe nelinistitii sagetatori anul acesta. Nu au parte de prea multa adrenalina, nu din calatorii, cel putin. Puteti insa opta pentru alte forme de amuzament!

SANATATE

Daca in anul trecut ati cam suferit la acest capitol, anul 2012 va inseamna recuperare. Va fi insa un proces lung si anevoios, asa ca va necesita rabdarea si grija sagetatorilor. Somnul si odihna se impun pentru a facilita recuperarea voastra.

Niciun comentariu: