Vraji-Magie

VRAJI

Credeti in vraji?

Horoscop Balanta 2012

GENERAL

Pentru balante, anul 2012 aduce o mare dorinta de a incerca lucruri inedite. Cariera nu va scapa de mici piedici, dar nimic nu le va sta cu adevarat in cale balantelor. Nativii acestei zodii vor atrage multe priviri si nu vor trece neobservati.

BANI SI CARIERA

Toate deciziile proaste luate in trecut par sa se intoarca imptotriva voastra acum. Banii nu va vor da afara din casa, pentru ca nu ati stiut sa ii administrati eficient. De obicei, calmul si chibzuinta va scoate din necazuri. E cazul sa le folositi si acum. Pana la urma, planificarea e asul vostru din maneca. Puneti-va talentul la munca!

IUBIRE

Balantele au tendinta sa se panicheze cand lucrurile par sa scape de sub control. Traiti o iubire foarte pasionala care va cam taie craca de sub picioare. Nu mai rationati atat: incetiniti putin rimtul daca asta va multumeste, dar nu uitati sa va si bucurati de fluturasii din stomac! Pacea si linistea se vor instala si ele spre sfarsitul anului.

CALATORII


O sa aveti parte de ceva deplasari, dar nu pentru a va distra. Mai degraba va trebui sa calatoriti pentru a rezolva acele greseli pe care le-ati facut in cariera. Odata rezolvate acestea, veti avea timp si de vacanta!

SANATATE

Putine probleme va asteapta in acest plan, daca va mentineti un stil de viata echilibrat. 2012 va ofera ocazia sa va incarcati bateriile cu multa energie, pentru a va putea intrece propriile limite.

Niciun comentariu: