Vraji-Magie

VRAJI

Credeti in vraji?

Zodia Balantei si iubirea in 2012

Nota de baza a anului 2012 o da Uranus, care electrizeaza casa cuplului Balantei pana in 2018, anuntand modificari de peisaj, intamplari neobisnuite, atractii subite sau posibile schimbari in viata partenerului/partenerei.

In acest cadru, este cu atat mai dificil de prognozat ce efecte va avea sederea prelungita (11 noiembrie 2011 - 3 iulie 2012) a stapanului casei cuplului, Marte, in casa a douasprezecea. Aceasta casa a douasprezecea poate fi un palat de clestar de pe fundul marii sau un imobil cu destinatie suspecta, un turn de fildes sau o temnita. Sau o casa cu jaluzelele lasate, o casa a secretelor si a izolarii, in care putina lume stie ce se intampla.

Asadar, in prima jumatate a anului 2012 este foarte mica probabilitatea sa te poti bucura de dragoste din plin, la lumina zilei. In cel mai bun caz, poti trai o iubire tainica sau clandestina, iar in cel mai rau caz ar putea fi vorba de frustrari sau probleme emotionale, de singuratate afectiva, deziluzii sau renuntari.

Venus poate indulci oarecum situatia in februarie 2012, dar te face sa constientizezi o data in plus cat de mare nevoie ai de dragoste, de o viata in doi.

In perioada aprilie-august 2012, tot prin grija lui Venus, dragostea sau mariajul sunt legate cumva de distanta si calatorii sau pot avea tangenta cu spiritualitatea, cultura, studiul.

Viata de cuplu devine mai reliefata, mai dinamica sau chiar mai pasionala in iulie-august 2012, datorita trecerii lui Marte prin zodia Balantei. Ai sex-appeal, impulsul erotic este mai puternic, te anima dorinta de a cuceri, raspunzi prompt la stimuli.

Noiembrie 2012 este o luna promitatoare, care-ti aduce un plus de farmec si de sansa.

Decembrie 2012 se termina intr-o atmosfera fierbinte, care promite sa se propage si in ianuarie 2013.

Niciun comentariu: