Vraji-Magie

VRAJI

Credeti in vraji?

Horoscop Leu 2012

GENERAL

Leii vor culege roadele muncii lor de pana acum. Usile li se deschid si se bucura de multa admiratie din partea celor din jur. E posibil ca, multumita acestor realizari, sa primiti noi oferte de munca. In orice caz, 2012 e un an bun pentru lei.

BANI

Promovari, multa atentie si multa admiratie din partea colegilor. Cam asta ii asteapta pe lei, in prima parte a anului. Succesul acesta se va pelungi si pe parcursul anului, asa ca puteti sa demarati cu incredere unele proiecte pe care le-ati tot amanat. Sfatul nostru este sa cautati in permanenta oportunitati de imbunatatire a planului profesional. Daca va impiedicati de ceva, nu va opriti din drum! Mergeti mai departe si cautati noi sanse!

IUBIRE

Va puneti singuri relatia in pericol, pentru ca va place sa dramatizati prea mult lucrurile. In loc sa mai puneti atata accent pe propria persoana, mai bine incercati sa ii mai tratati si pe cei din jur cu afectiune. Relatia voastra va scartai in prima parte a anului, asa ca, daca aveti probleme, rezolvati-le si mergeti mai departe! Grija fata de cel drag si afectiunea oferita in mod constant va va apropia.

CALATORII


Aveti ocazia sa faceti o calatorie in jurul lumii, dar nu e chiar anul cel mai bun pentru a face asta. Ar insemna sa va puneti cariera in asteptare si s-ar putea sa nu mai aveti si a doua oara atat de multe oportunitati.

SANATATE

La acest capitol, leii vor fi cu adevarat “regii junglei”. 2012 va fi un an in care veti functiona perfect, numai bine pentru a tine pasul cu schimbarile din cariera voastra. Fiti totusi atenti la excese, ele pot pune in pericol si cel mai zdravan organism.

Niciun comentariu: