Vraji-Magie

VRAJI

Credeti in vraji?

Zodia Gemenilor si iubirea in 2012

Bine conturata, sfera relatiilor poate deveni teatrul unor evenimente semnificative in 2012.

Dupa un prim trimestru relativ banal, monotonia si blocajul (sau cumintenia!) cu care te-a capatuit Saturn, aflat in casa iubirii si erotismului de vreo doi ani, vor fi, in sfarsit, invinse.

Venus intra in zodia Gemenilor pe 3 aprilie 2012 si-ti va sta alaturi pana pe 7 august. Este o sedere neobisnuit de lunga (si destul de rara: ultimele doua tranzite similare s-au produs in 1996 si 2004), care polarizeaza atentia asupra atributiilor venusiene: dragoste, casatorie, cooperare, socializare, dar si farmec, senzualitate, eleganta, inclinatii catre arta, lux si valori estetice.

Tranzitul lui Venus in Gemeni are o incarcatura emotionala deosebita, putand aduce delicii sau drame (atentie intre 15 mai si 27 iunie 2012!) si un mare potential de indragostire, reintalnire, reinnodare a legaturilor.

In iunie 2012 intra in Gemeni si Jupiter, Marele Benefic, promitandu-ti un an de succes si satisfactii pe mai toate planurile, pe cel amoros mai ales prin cresterea pasiunii si amplificarea elanului sexual.

Luna iunie 2012, care te onoreaza simultan cu tranzitul lui Jupiter si al lui Venus, poate fi una dintre cele mai fericite din ultimii ani. Acum poti indrazni aproape orice, fiindca nimic nu ti se va refuza si toate iti vor merge dupa voia inimii.

Sub obladuirea lui Jupiter, restul anului 2012 se arata entuziast si plin de sansa, cu o exceptie: luna august, in care pot aparea necazuri in dragoste, eventual legate de sexualitate, sarcina sau copii.

O anume prudenta reclama si luna octombrie 2012 si prima parte a lui noiembrie, cand ai o mare pornire spre inflacarare si aventura, dar risti sa pierzi masura, atragand astfel situatii critice.

Niciun comentariu: