Vraji-Magie

VRAJI

Credeti in vraji?

Horoscop Varsator 2012

GENERAL

Sinceritatea e trasatura care defineste anul 2012 al varsatorilor. Aveti darul de a spune lucrurilor pe nume, intr-un fel bland. Varsatorii vor simti nevoia sa fie independenti, in ciuda atractiei pe care o simt cei din jur fata de firea lor debordanta. Interesul lor ramane descoperirea misterelor vietii, asa ca se vor cufunda adesea in reverii din care nimeni si nimic nu ii va putea scoate. Va fi un an bun si calm pentru aerienii varsatori.

BANI SI CARIERA

Munca varsatorilor va fi rasplatita anul acesta. Nimic nu le va pica insa din cer. Numai daca depun eforturi, vor culege si roade. Cei mai lenesi vor avea mai multe probleme in plan profesional. Orice usa inchisa va insemna noi oportunitati pentru nativii acestei zodii. Ar fi bine sa nu incepeti anul cu datorii!

IUBIRE

Adesea, varsatorii evita implicarea emotionala prea profunda. Anul acesta insa, varsatorii isi vor scoate la iveala si latura mai sensibila. Toate relatiile lor vor deveni mai profunde, multumita acestei schimbari de atitudine. Nu e cazul sa aveti temeri legate de siguranta emotiilor voastre. Astrele va protejeaza si va feresc de suferinte.

CALATORII


In aventura lor, varsatorii vor fi avizi de cunoastere. Nimic nu ii va impiedica sa descopere lumea in esenta ei, nici macar distantele mari. Calatoriile lor nu vor avea ca scop relaxarea, ci intelegerea mai profunda a universului in care se invart.

SANATATE

Aura linistita a varsatorilor e benefica si pentru organismul lor. Nu au parte de multe probleme in planul sanatatii nici anul acesta. 2012 e un an energic pentru varsatori, numai bine pentru atitudinea lor exploratoare.

Niciun comentariu: