Vraji-Magie

VRAJI

Credeti in vraji?

Magia


Magia

Magia, unii spun ca-i "vrajeala" alti chiar cred in magie , acum, ce sa spun, fiecare este liber sa faca si sa creada ceea ce doreste, noi nu incercam sa fortam pe nimeni, noi vrem doar sa informam. Mie unul imi place MAGIA si CALEA CEA DREAPTA dar nu sunt in  masura sa ascund TOT ce este legat de magie, de bine si rau, nu stiu daca fac bine sau rau, cunoasterea te face mai puternic si cred ca te aduce cu un pas mai aproape de Dumnezeu, iar eu stiu doar ca tu, CITITORULE, trebuie sa ai acces la INFORMATIE. Ce vei face cu ea? Alegerea ramane intotdeauna a ta, CITITORULE. Asa ca vei fi singurul raspunzator de ceea ce vei face cu textele prezentate in acest website. Esti o persoana libera si va trebui sa-ti asumi intreaga responsabilitate a faptelor tale, cei ce vor face rau, vor primi rau. Sper sa alegi calea cea dreapta! Succes! Magie

Magie: (greacă μαγεία), (persana veche: maguş = preot) se referă la activitatea unui magician de a influenţa pe căi mistice, supranaturale, evenimentele, destinul oamenilor. Se credea că magicianul prin diferite ritualuri solicită ajutorul spiritelor, demonilor.


Deuteronomul 18, 10-12

Sa nu se gaseasca la tine de aceia care trec pe fiul sau fiica lor prin foc, nici prezicator, sau ghicitor, sau vrajitor, sau fermecator,

Nici descantator, nici chemator de duhuri, nici mag, nici de cei ce graiesc cu mortii.
Caci uraciune este inaintea Domnului tot cel ce face acestea, si pentru aceasta uraciune ii izgoneste Domnul Dumnezeul tau de la fata ta.
Pentru sceptici care cred in Biblie si neaga MAGIA si Puterile ei, daca ceea ce este prezentat mai sus nu exista, atunci de ce ne invata (porunceste) sa ne ferim de "ELE" si sa nu avem parte de astfel de "actiuni"?

Sa luam Deuteronomul 18, 10 "Sa nu se gaseasca la tine de aceia care trec pe fiul sau fica lor prin foc, nici prezicator, sau ghicitor, sau vrajitor, sau fermecator". O.K. daca e asa atunci Apocalipsa Sfantului Ioan Teologul ce este? O PREZICERE!!!

Despre "Magi" stim foarte bine:

Magia si magicienii ca nu au fost pedepsiti, ba chiar s-au aratat la nasterea Mantuitorului nostru Iisus Hristos si au spus chiar ei ca o stea i-a indrumat tot drumul catre locul ALES, aducand daruri si uleiuri si mir, nu orgie si rea credinta!
De ce sa nu graiesc cu mortii, pot fi morti buni si morti rai, zic eu, asta judecand dupa faptele lor de pe Pamant, ar putea oare ei sa ne spuna ceva ce n'ar trebui sa stim?
Iisus nu a spus "Crede si nu cerceta" El a spus....."Cauta si vei gasi"
In mare parte sunt de acord cu ce scrie in Deuteronom, ele se refera la Magia Alba si la Magia Neagra (urasc magia neagra) dar nu pot crede decat ca totusi, ceva sau cineva necurat si-a cam bagat coada printre scrieri si a rastalmacit dupa bunul plac sau interes textele sacre.

Magia

Magia este o incununare a stiintelor esoterice, este aplicarea chintesentei stiintei secrete. Magia se bazeaza pe aplicarea practica a celor 7 Legi ale Kybalioanului. Cea mai elocventa dintre acestea este Legea Mentalismului. Enuntul sau suna in felul urmator:  Universul este mintal, totul este spirit . Aplicand aceasta lege putem spune ca totul, inclusiv materia este o forma de manifestare a spiritului, aflat la o vibratie energetica ce tinde spre zero.

Magia a fost deseori categorisita drept alba sau neagra.

Tehnicile utilizate in magie sunt unice, dar daca ele sunt folosite pentru a crea ceva bun atunci magia este denumita alba. Cand fortele magiei sunt utilizate pentru a face rau atunci este vorba de magie neagra.

Tehnicile utilizate in magie se bazeaza pe o perfecta cunoastere a doctrinei secrete, pe utilizarea simbolurilor existente in tarot si pe abilitatea si forta mentala a magicianului. Dezvoltarea fortei mentale se face prin exercitii specifice, facute in mod constant si ritmic. Este bine ca aceste lucruri sa fie facute sub indrumarea si supravegherea unei persoane avizate. Relatia dintre cel care vrea sa ajunga la aceste performante si indrumatorul sau nu este o relatie de subordonare, nu are atributele relatiei maestru-discipol. Relatia trebuie sa fie de colaborare si de deplina independenta a ucenicului care vrea sa fure ceva din arta maestrului.

Tehnicile de magie:

Pot fi active sau pasive. Tehnicile active urmaresc atingerea unor obiective prin directionarea unei forme gand asupra unei tinte. Tehnicile pasive sunt tehnici cu scop de protectie. Ele sunt constituite de confectionarea si purtarea unor talismane, de impregnarea unor obiecte cu forme gand sub forma de pecete spirituala cu rol de paza si protectie.

Magia acceseaza forte extrem de puternice.

Si cel care vrea sa desfasoare ritualurile respective trebuie sa fie foarte bine pregatit din punct de vedere informational, sa fie puternic la nivel energetic si sa aiba un control desavarsit asupra capacitatilor proprii. Pentru a putea lucra in siguranta cu fortele magice trebuie ca cel care intentioneaza acest lucru sa parcurga stagii de pregatire indelungata si sa isi perfectioneze continuu capacitatile si autocontrolul.

Cel mai important lucru pe care trebuie sa il respecte practicantul oricarei stiinte spirituale este Legea Morala. Desavarsirea morala a ocultistului este primul pas pe care trebuie sa il parcurga cel ce doreste sa se initieze in aceste taine.