Vraji-Magie

VRAJI

Credeti in vraji?

Zodia Varsatorului si iubirea in 2012

Un an memorabil! 2012 are un atat de mare potential romantic, incat ar fi greu sa nu te alegi cu vreo poveste de dragoste de pe urma lui.

Iubirea in sine, libera de orice fel de obligatii, iubirea de dragul iubirii, este la mai mare pret decat angajamentele serioase, pe termen lung. Asta nu inseamna ca o iubire infiripata acum nu s-ar putea transforma intr-o relatie de durata. Inseamna doar ca in 2012 ai nevoie de fiori romantici, de fluturi in stomac, de adrenalina si de... foarte mult sex! Vinovate de aceasta activare amoroasa sunt tranzitele prin casa a cincea.

Anul 2012 debuteaza intr-o atmosfera pragmatica, cu preocupari indreptate spre camin, familie si bani. Climatul romantic incepe sa se instaleze din aprilie 2012, odata cu intrarea lui Venus in amintita casa a cincea.

Deschiderea sentimentala creste, senzualitatea se accentueaza, apare pofta de cochetarie si flirt, sexul opus devine foarte constient de prezenta ta, prilejurile de distractie se inmultesc si, o data cu ele, circumstantele care faciliteaza infiriparea unor idile.

Este posibil ca retrogradarea lui Venus sa-ti incurce putin socotelile intre 15 mai si 27 iunie 2012, dar intervalul cu pricina iti poate prilejui deopotriva reintalnirea cu o fosta iubire sau reluarea unei initiative amoroase care fusese abandonata sau intrerupta din cine stie ce motiv.

Si, de parca nu ar fi fost destul, pe 11 iunie 2012 intra si Jupiter in casa dragostei si a erotismului. Impulsul sexual creste exponential, sentimentele devin mai impetuoase, apare o mare deschidere catre aventuri galante. Iar aceasta situatie se perpetueaza pana in iunie 2013.

In final, ar mai fi de retinut ca 2012 stimuleaza fertilitatea si aduce, in general, realizari legate de copii.

Niciun comentariu: