Vraji-Magie

VRAJI

Credeti in vraji?

MAGIA NEAGRĂ

Agresiunea psihică prin magie neagră (vrăjitoria) se aplică în mod direct sau indirect asupra oamenilor, folosindu-se ca armă principală emisia telepatică distructivă.

Atacul psihic direct are loc atunci când victima se află în faţa agresorului. Acesta acţionează pur mental sau combinând influenţa mentală cu manipularea unor obiecte şi vietăţi, cum ar fi : lumânări colorate în negru, brun, cenuşiu, verde murdar, roşu sângeriu spre brun, galben-bej închis etc ; animale vii sau moarte (şoareci, şobolani, pisici, câini, broaşte, şopârle etc) ; crucifixe din lemn sau os, vopsite în culori închise ; scoici necurăţate, cu interiorul putred ; păsări (găini, bufniţe, pescăruşi ş.a. , în funcţie de zona geografică) ; obiecte de tortură pentru fiinţele sortite sacrificării (foarfeci, cuţite, cleşti folosiţi la scoaterea ochilor şi a măruntaielor, nuiele pentru lovirea victimelor, topoare mici etc).

Prin sacrificarea vietăţilor nevinovate se aduc ofrande unor entităţi inferioare (slab dezvoltate informaţional), supranumite “duhurile Iadului” (demonii). Acestea, satisfăcute prin cruzimea sacrificării unor fiinţe inocente şi slab protejate, devin înţelegătoare şi oarecum docile, executând cererile vrăjitorilor de a provoca suferinţe oamenilor-ţintă. Victima poate fi adusă în casa agresorului sau agresorul, în casa victimei, care, de obicei, se află în stare de inconştienţă (beată, drogată sau hipnotizată).

Atacul psihic indirect se execută în absenţa victimei, care, de obicei, nu are cunoştinţă despre ceea ce i se întâmplă. În majoritatea cazurilor, ea nu află niciodată că, într-o anumită perioadă a vieţii sale, s-a aflat sub incidenţa unor emisii energetice agresive şi distructive. Metodele practice sunt aproape aceleaşi ca la atacul direct. Lor li se adaugă aşa-zisele ”descântece ale depărtării”, care se deosebesc mult de cele folosite în faţa victimei. Acestea din urmă sunt ceva mai blânde, pentru ca nu cumva persoana agresată să moară în timpul ritualului, fapt ce le-ar aduce grave complicaţii celor aflaţi de faţă.

Rezultatele aplicării acestor practici de influenţare a biocâmpurilor umane sunt imprevizibile. Nici vrăjitorul însuşi nu poate garanta efectul “optim” al acţiunilor sale. De la un caz la altul, acesta are o intensitate maximă, medie sau aproape nulă. De multe ori, agresorului îi scapă acţiunea de sub control, făcând, în mod inutil, multe victime, fără a-şi putea atinge scopul propus.

Majoritatea oamenilor rezistă agresiunilor psihice, mai ales dacă ele sunt programate pe termen relativ scurt (o lună, 3 luni, 6 luni). Atacurile programate pe termen lung ( ani de zile sau toată viaţa) şi cele repetate la anumite intervale de timp (calculate după norme ştiute numai de către practicieni) pot avea consecinţe deosebit de grave.

Oricare dintre aceste două tipuri de agresiuni psihice ar fi folosit, dacă agresorul are “talentul Satanei”, victima va suferi enorm din punct de vedere fizic şi psihic. Din nefericire, astfel de agresiuni sunt arareori pedepsite şi numai acolo unde există legi pentru judecarea vinovaţilor prinşi asupra faptului.

2 comentarii:

Josephine Roland spunea...

Vreau să spun o mulțumire foarte mare DR PRINCE IDIALU pentru munca minunată pe care mi-a făcut-o pentru a mă ajuta să-mi salvez căsnicia, soțul meu cere o scrisoare de divorț din cauza puținului neînțelegere pe care am avut-o în ultima lună și niciodată nu a vrut asta deoarece iubesc soțul meu atât de mult și toată investiția noastră a fost o afacere comună și nu vreau să fiu departe de familia mea și de cei doi copii minunați ai mei. Prietenul meu mi-a povestit despre DR PRINCE IDIALU și cum a ajutat-o ​​și ea cu problemele ei matrimoniale, așa că a trebuit să-l contactez pentru că vreau să-l opresc pe soțul meu să nu mai completeze scrisoarea de divorț și vreau să-mi țin familia împreună și după ce îl contactez, mi sa spus ce aveam nevoie sa fac si cand am inceput sa vad rezultatul, am facut-o asa cum a instruit DR PRINCE IDIALU si dupa 3 zile sotul meu ma sunat si a inceput sa-mi cer iertarea si totul mi-a fost un vis iar noi toți trăim fericit împreună din nou datorită DR PRINCE IDIALU. Contactați-l astăzi pentru ajutor marital prin intermediul lui EMAL: princeidialu@outlook.com De asemenea, puteți apela sau WhatsApp: +1 (845) 731-5643)

.... spunea...

Nu am putut rămâne însărcinată timp de 9 ani după căsătorie,
Eu și soțul meu am devenit atât de îngrijorați, încât am căutat diferite remedii pentru a rămâne însărcinată un an, până când m-am întâlnit cu doctorul DAWN, care o ajută pe cea mai bună prietenă a mea să rămână însărcinată atunci când nu a putut concepe,
I-am explicat totul acestui medic și el a promis că mă va ajuta, i-am oferit tot ce mi-a cerut,
Spre surprinderea mea am ramas insarcinata in 1 luna si 2 saptamani, acum am 2 copii frumosi, totul datorita doctorului DAWN,
Contacteaza-l daca vrei sa ramai insarcinata.
Dacă vrei să-ți aduci înapoi fostul iubit.
Dacă vrei să vindeci orice fel de boală.
Dacă vrei să câștigi la loterie sau să câștigi cazul Curt.
El este WhatsApp:+2349046229159
E-mail: dawnacuna314@gmail.com