Vraji-Magie

VRAJI

Credeti in vraji?

Horoscop Berbec Zodia Berbec


Berbec - Horoscop Berbec Zodiac Berbec Zodia Berbec Zodie Berbec Berbec

Zodia Berbec - principalele caracteristici ale zodiei Berbec

Cum să recunoaştem un Berbec

Aţi cunoscut cumva recent o persoană neobişnuit de prietenoasă, cu o energie debordantă, o fermă strîngere de mînă şi un zîmbet instant? Pregătiţi-vă pentru o cursă nebună într-un montaigne russe ameţitor. Probabil că tocmai aţi fost "adoptaţi" de un Berbec, mai ales dacă nu aţi apucat să scoateţi prea multe silabe în decursul conversaţiei cu el.
Fie că e bărbat sau femeie, Berbecul va lupta cu ardoare împotriva a tot ce consideră nedrept, va sări într-o clipă în apărarea nedreptăţiţilor şi a cauzelor idealiste, chiar dacă asta înseamnă să se ia la ceartă cu poliţistul de la circulaţie sau cu hoţul care i-a pus cuţitul la gît. Probabil că va ajunge să-şi regrete impulsul, dar precauţia zboară pe fereastră cînd îl ia valul. Aflaţi sub influenţa lui Marte, Berbecii nu obişnuiesc să se învîrtă după coadă, trec direct la subiect. Primul semn al zodiacului reprezintă naşterea, aşa cum Peştii reprezintă moartea şi conştiinţa spirituală. Berbecul are doar conştiinţă de sine, căci el e bebeluşul zodiacului, deci e complet absorbit de joaca cu propriile degete de la picioare.
Ca la orice sugar, nevoile lui sînt pe primul loc: indiferent că părinţii sau vecinii dorm, el va urla din toţi rărunchii dacă îi e foame sau e ud. Vrea biberonul şi vrea un scutec curat acum! Cînd Berbecului îi vine o idee sau îl apasă o problemă vă va suna fără ezitare la ora patru dimineaţa. În fond, dacă el e treaz, de ce nu v-aţi trezi şi dvs. ca să-l ascultaţi? Dacă vrea ceva, obţine. Dar cine ar putea spune despre un bebeluş că e egoist? El e dispus să-i copleşească pe cei care-i satisfac pretenţiile cu surîsuri şi drăgălăşenii. E greu să refuzi un bebeluş, pentru că el n-are nici cea mai vagă idee că deranjează vreun pic pe cineva. Exact la fel e şi Berbecul. Tocmai datorită acestei naivităţi dezarmante, persoanele din Berbec sînt atît de neînfricate. Copilul mic nu se teme de nimeni şi de nimic pînă cînd se frige. Chiar şi atunci va începe din nou să încerce, încrezător, după ce va uita durerea.
În caracterul Berbecului nu există nici urmă de şiretenie sau perfidie şi nimic nu va schimba acest lucru în cursul vieţii lui. El va crede la nesfîrşit, cu toată inima, în propria reuşită şi după numeroasele eşecuri se va ridica din praf pentru a încerca din nou. Îndoielile, puţine cîte sînt, care îi răsar în suflet, sînt înlăturate rapid de prima persoană drăguţă şi blîndă care îi apare în cale. Berbecul poate crea o lume imaginară atît de detaliată, încît aproape că ai putea să te muţi acolo şi poate urzi vise extraordinare, dar nu e în stare să mintă nici dacă asta l-ar putea costa viaţa. Nu există în el nimic complicat sau ascuns. Ce vedeţi, aia e. E la fel de vulnerabil ca un bebeluş, iar cînd persoane mai puternice, mature, încearcă să-l oblige să facă ceva sau vor să-i ia ceva, Berbecul reacţionează extrem de sonor, exact ca un sugar. Va face un scandal atît de mare, încît cei din jur îi vor da orice, numai să tacă. El nu e genul care să folosească strategii delicate.
Capacitatea pulmonară şi încăpăţînarea egoistă îi sînt mai mult decît suficiente ca să obţină ce vrea. E floare la ureche să recunoaşteţi Berbecii după aspectul fizic. Ei au trăsături bine conturate, de obicei tăioase. Sprîncenele bine marcate sînt deseori unite la baza nasului, formînd cu acesta semnul Berbecului, ca un avertisment pentru cei cărora ar putea să le treacă prin cap ideea prostească de a încerca să-i oprească sau să-i supună. Veţi mai putea observa o aluniţă sau o cicatrice pe cap sau pe faţă, un reflex roşiatic în părul luminat de soare şi un ten mai colorat decît al majorităţii oamenilor. Mişcările lor vor fi în general rapide şi precise, ca şi procesele mentale. Atît femeile, cît şi bărbaţii din Berbec au umeri laţi şi probabil că merg cu trupul uşor înclinat în faţă, cu capul înainte, ca să spunem aşa, şi sînt aproape întotdeauna extrem de grăbiţi, chiar dacă destinaţia spre care se îndreaptă nu îi încîntă deloc. Puţine lucruri pot fi considerate graţioase la Berbec.
Poate doar delicateţea cu care abordează o situaţie de criză, trăsătură care nu conteneşte să-i uluiască pe cei care-l subestimează. Structura osoasă e fină şi puternică. Foarte puţini Berbeci stau cu umerii căzuţi, căci de obicei ţinuta lor le reflectă ego-ul uriaş şi încrederea în sine. Dacă totuşi vedeţi o excepţie, probabil că e un Berbec de tip oaie, al cărui ego a fost grav rănit în trecut, dar chiar şi acesta îşi va reveni după un timp. Nimic nu-i înfrînge definitiv pe aceşti oameni, cu atît mai puţin eşecul. Persoana din semnul lui Marte vă va privi direct în ochi, cu sinceritate şi încredere emoţionantă. Sînteţi prietenul ei, nu? Îl plăceţi, nu? Dacă îi veţi înşela aşteptările va plînge lacrimi amare, dar numai în sinea lui. Berbecii ar prefera să moară decît să-şi arate slăbiciunile, iar unii chiar ajung să-şi rişte viaţa pentru a evita acest lucru.
Dacă veţi surpinde un nativ aruncînd priviri neliniştite prin încăpere în timp ce dvs. vorbiţi cu el, înseamnă că nu-l mai interesează conversaţia dvs. şi că altceva i-a captat atenţia. Are aceeaşi capacitate redusă de concentrare ca un bebeluş. Cu toate acestea, se va situa fără îndoială printre primii în cariera aleasă, iar dacă va fi subaltern, îl veţi recunoaşte uşor după atitudinea evident nemulţumită. Dacă vreţi atitudine liberală, generozitate extremă şi dorinţă pronunţată de a conduce toate paradele posibile, Berbecul e omul vostru. Dar dacă vă doriţi subtilitate, tact sau modestie, lăsaţi-o baltă. Era plecat la păşune cînd s-au împărţit calităţile astea. Nici cu răbdarea nu stă prea bine. La restaurant nu se va sfii să sară cu gura pe chelner dacă i se pare că acesta e obraznic şi va trimite înapoi mîncarea dacă i se pare prost pregătită.
Dar dacă e servit bine, va lăsa un bacşiş ridicol de mare. Pentru nişte persoane atît de directe, Berbecii sînt nişte plătitori îngrozitori, nu pentru că nu ar vrea să-şi restituie datoriile, ci pentru că sînt complet absorbiţi de cu totul alte lucruri, mai interesante. În ciuda curajului acestui semn de foc, care-şi croieşte drum prin viaţă fără ezitare, aruncîndu-se cu vitejie înainte, printre obstacole, el are o mică problemă. Ar lupta cu Yeti sau monstrul lui Frankenstein şi nu ar da nici un semn de frică, dar nu poate suporta durerea fizică sub nici o formă. Nu e un laş din punct de vedere moral, dar devine brusc o panseluţă delicată cînd e vorba de ceva care implică durere. Dentistul e primul pe lista lui neagră.
Într-un moment sau altul al vieţii sale, fiecare Berbec se va comporta nesăbuit, ceea ce îi va provoca răni la faţă sau la cap. Sînt predispuşi şi la tăieturi, arsuri, dureri puternice de cap şi chiar migrene, care ar putea avea ca sursă o infecţie renală. În plus, Berbecul ar face bine să viziteze regulat terifiantul dentist, să-şi verifice vederea, să-şi supravegheze alimentaţia, să nu neglijeze răcelile şi să nu se apropie de alcool. Combinat cu temperamentul înflăcărat al Berbecului, rezultă o mixtură explozivă.

Berbec - Horoscop Berbec Zodiac Berbec Zodia Berbec Zodie Berbec Berbec

Zodia Berbec - principalele caracteristici ale zodiei Berbec


Niciun comentariu: