Vraji-Magie

VRAJI

Credeti in vraji?

Masa Ouija



Este descoperita de multi ani.In mod normal, ea era vanduta drept un joc pentru copii, este construita de fratii Parker si vanduta in aproape toate magazinele de jucarii din America.Desi vanduta ca un simplu joc, poate fi folosita de persoane care stiu sa faca foarte bine acel ritual de protectie inainte de folosirea Masei Quija.

Trebuie sa folositi un ritual de protectie, pentru a fi sigur ca spiritul pleaca la final. Ritualul de protectie al Pentagramului poate fi folosit cu succes. Odata ce ai facut rost de Masa Quija,tot ce iti mai trebuie sunt niste lumanari, poate niste tamaie si un loc linistit.Mai intai trebuie sa te duci la acel loc linistit, stinge luminile si aprinde lumanarile si tamaia. Daca mai gasesti inca doua persoane, va merge si mai bine, din diverse motive.

Incepi cu ritualul de protectie. Daca nu stii unul , poti foarte simplu sa inchizi ochii si sa-ti imaginezi cum trupul tau este inconjurat de o sfera de lumina stralucitoare, alba. Albul este folosit intotdeauna pentru protectie si puritate.Apoi, dupa ce te-ai relaxat indeajuns, fiecare persoana atinge cu degetul discul de pe masa. Aveti grija sa nu apasati tare, discul nu se va mai misca daca este presat sub greutatea degetelor.Acum poti intreba daca se afla "cineva" in camera cu voi, sau "este cumva vreun spirit care doreste sa comunice cu noi,acum?".Va trebui sa intrebi de mai multe ori. Poate lua ceva timp pana cand doreste sa se miste usor catre "DA", atunci iti vei da seama ca ai intrat in contact cu o alta entitate. De obicei, iti ia cateva minute pana incepe sa mearga si nu te astepta sa ai rezultate de fiecare data cand incerci, tu nu poti comanda aceste spirite, tu doar le rogi sa-ti raspunda la niste intrebari, iar ele iti vor raspunde numai daca vor.Odata ce ai stabilit un contact, intreaba-l cum se numeste.Apoi intreaba orice vrei tu.Lucrurile vor incepe sa mearga mai bine dupa acest punct.

Cateodata, cand spiritul doreste sa plece, discul va cadea de pe masa. Scrieti imediat experientele de fiecare data cand folosesti masa Quija si "tine-le" pe toate intr-un jurnal pentru referinte. Acum cea mai impotanta parte..nu uita sa-ti faci ritualul de protectie, pentru a fi sigur ca spiritul nu a ramas cu tine si se plimba prin jur.Alegerea este a ta si nu te obliga nimeni sa faci acest ritual, dar este de preferat sa-l faci si sa nu sari peste el.Daca spiritul ramane prin jur, este foarte posibil sa-ti influenteze gandurile si poate fi un spirit rau. Asa ca, ia-ti toate masurile de precautie si experienta ta se poate termina intr-un mod foarte placut!

Niciun comentariu: