Vraji-Magie

VRAJI

Credeti in vraji?

Talismane



Talismanele sunt obiecte aducatoare de noroc si care il protejeaza pe purtator. Ele absorb vibratiile pozitive si atrag lucruri bune.

Amuletele si talismanele sunt obiecte diverse, consacrate, care protejeaza purtatorul de boli, farmece, nenorociri, accidente, deochi etc.

Talismanele sunt rezonatoare de energii, care acumuleaza energia din univers si o transmit catre purtator. In acelasi timp sunt izolatoare ale radiatiilor malefice.

Cuvântul talisman vine de la grecescul “telesma”. Telesma, este termenul folosit de Hermes Trismegistul atunci când vorbeşte de “forţa tare a tuturor forţelor”, şi despre care spune: “Soarele îi este tată, luna îi este mamă, vîntul a purtat-o în pântec şi pământul îi este dădacă”. Un talisman este deci un obiect (piatră, floare, insectă, inel, brăţară...) purtător al unei forţe cu care a fost impregnat fie de către natură, fie de către o fiinţă foarte puternică în lumea psihică. Numai cel ce ştie să fuzioneze cu “forţa tare a tuturor forţelor”, cu Fiinţa supremă, cu Creatorul poate prepara talismane cu adevărat operante şi puternice.




Simbolurile folosite pentru realizarea talismanelor sunt foarte utile în determinarea naturii exacte a energiilor care vor fi proiectate în talisman, sau rezultatele pe care acestea le vor aduce.

Niciun comentariu: