Vraji-Magie

VRAJI

Credeti in vraji?

Ritualul oglinzii fermecate



Se poate spune despre oglinzi ca au devenit un accesoriu clasic in magie. Magia moderna nu dezminte acest fapt deoarece ele sunt folosite, avand acelasi efect intens. Inainte de toate ungeti oglinda cu ulei.

Folositi ulei din germeni de porumb, de gatit sau cosmetic. Retineti ca uleiul e simbolic. Puneti o picatura de ulei pe deget si atingeti cele patru colturi ale oglinzii, spunand in gand:

"Binecuvantez aceasta oglinda cu dragoste si bucurie"
Dupa ce ati facut acest lucru, priviti-va in oglinda - acordati atentie doar trasaturilor dvs frumoase, ignorand ceea ce va displace. Apoi faceti astfel incat camera sa devina intunecata - trageti stiorurile, daca este seara (noapte), lasati doar o lumina foarte slaba (de exemplu, o lampa de veghe). Asezati-va in fata oglinzii iar si examinati-va din nou, insistand asupra a ce va place mai mult la dvs.

Dupa ce v-ati concentrat astfel timp de 30 secunde, aprindeti un bat de chibrit si observati cum lumina danseaza pe trasaturile dvs. Oglinda este acum magica.

De fiecare data cand va priviti in aceasta oglinda veti avea un secret care va va incarca aura astfel incat farmecul dvs sa iasa in evidenta tot timpul.

Niciun comentariu: