Vraji-Magie

VRAJI

Credeti in vraji?

Diavolul - The Devil in Tarot Carti Tarot

Trimite pe FaceBook

Cartea poate insemna uneori violenta si situatii care ne pune viata in joc intr-un mod sau altul dar si incercari extraordinare de-a depasi situatii negative.

15 - Diavolul - The Devil 15 - Diavolul - The Devil

Diavolul inseamna ca intalnim o tentatie in calea noastra, sau ca suntem ispititi. Nu mai gandim si simtim si actionam gresit. Gandim si facem lucruri gresite, lucruri care nu ne sta in fire, si lucruri care mai devreme sau mai tarziu ne vor costa scump.

Cartea poate insemna o dependenta - de bani, alcool, droguri, medicamente, sex, sau impulsuri de agresivitate necontrolabila. Suntem sclavii acestor impulsuri, reflexe si slabiciuni, si ne simtim neajutorati.

Diavolul inseamna si egoism, zgarcenie, manipulatie, barfe, minciuni, ura, dorinta de-a distruge, gelozie, invidie, etc. Daca cartea este in pozitia oamenilor din jurul tau sau mediul inconjurator, asta inseamna ca cineva iti vrea raul. Daca Diavolul te reprezinta pe tine, inseamna ca esti influentat de forte deosebit de negative. Uneori cartea poate simboliza o dependenta sentimentala de cineva care nu ne iubeste sau care ne injoseste in ultimul hal.

Interpretare: Cartea poate insemna uneori rautate, ura, viclenie, violenta si situatii care ne pune viata in joc intr-un mod sau altul dar si incercari extraordinare de-a depasi situatii negative. De multe ori apare atunci cand te simti neputincios in fata unei situatii sau unui om care are putere peste tine sau care a castigat.

O alta interpretare: Tendenta de-a se ocupa cu stiintele oculte, in special cu vrajitorii si farmece. Ambitie periculoasa. Sexualitate exagerata si bolnava. Infectie in organele sexuale. Materialism. Incapacitate de-a renunta la ce posedezi - bani, un lucru sau o persoana.

Pozitie inversa: Superstitie. Sentiment de persecutie. Constiinta incarcata. Tentatie de-a face lucruri ilegale. Fanatism religios sau spiritual. Consultantul poate sa sufere in scurt timp de niste fenomene paranormale. Impotenta. Mizerie economica sau morala.

«INAPOI

Niciun comentariu: