Vraji-Magie

VRAJI

Credeti in vraji?

Forta - Strength in Tarot Carti Tarot

Trimite pe FaceBook

Cartea inseamna forta, energie, curaj, succes prin rezistenta, perseverenta dar si mari incercari.

8 - Forta - Strength 8 - Forta - Strength in tarot

Forta reprezinta puterea noastra de-a rezista in situatii foarte grele, situatii care ne testeaza nervii, rabdarea si rezistenta psihologica sau mentala. Oamenii pot de obicei sa reziste prin cele mai cumplite situatii - foamete, lagare, katastrofe naturale, umilinta sau impotrivirea soartei.

Forta reprezinta forta noastra interioara, este vorba de-a ne autoeduca impulsivitatea si frustratia. Forta reprezinta de aceea puterea noastra de-a accepta ca lucrurile uneori nu sunt perfecte, ca nu primim totul gratis sau ceea ce vrem, si ca trebuie sa infruntam obstacole in drum spre indeplinirea telurilor.

Faetonul reprezinta control exterior, pe cand Forta reprezinta control interior. Forta interioara este un lucru pe care toti, o data in viata trebuie sa o cultivam, nevoiti de imprejurari.

Interpretare: Cartea inseamna forta, energie, curaj, succes prin rezistenta, perseverenta dar si mari incercari.

O alta interpretare: Capacitatea de-a intampina si rezolva orice problema. Stralucirea personalitatii puternice. Ierarhie, directie. Bune calitati care pot fi folosite intr-un mod util, dar consultantul trebuie sa le foloseasca, sa se straduiasca un pic.

Pozitie inversa: Exagerarii, lipsa de inteligenta. Frauda. Inselaciune. Vanzare frustranta. Prea multa delasare. Boala posibila.

«INAPOI

Niciun comentariu: