Vraji-Magie

VRAJI

Credeti in vraji?

Imparateasa - The Empress Carti Tarot

Trimite pe FaceBook

Imparateasa este intotdeauna o carte pozitiva pentru ca reprezinta acele idealuri pe care toti le dorim - dragostea adevarata, prietenul adevarat, adevaratul potential al creatiei.

3 - Imparateasa - The Empress  in tarot3 - Imparateasa - The Empress

Imparateasa semnifica dagoste neconditionata, bogatie, fertilitate, progrese incete dar stabile si de durata, armonie si creativitate. Cartea semnifica si o mama, graviditate si toate femeile pline de dragoste din jurul nostru.

Imparateasa este intotdeauna o carte pozitiva pentru ca reprezinta acele idealuri pe care toti le dorim - dragostea adevarata, prietenul adevarat, adevaratul potential al creatiei.

Imparateasa ne ridica moralul prin capacitetea ei de-a ne oferi dragoste si siguranta.

Cartea apare atunci cand suntem foarte creativi si ne folosim inteligenta intr-un mod adecvat. Apare pentru persoane foarte creative, si este si o carte a bogatiei materiale. Imparateasa poate semnifica o firma sau o interprindere care merge foarte bine si care aduce roade.

Imparateasa este insa si o carte care tine de colaborare si de mediul social. Creativitatea are legatura cu lumea sociala.

Ce este negativ in aceasta carte este dorinta Imparatului de-a o regula, lucru care nu este neaparat negativ. Depinde de situatie.

Interpretare: Cartea inseamna fertilitate, bogatie, dragoste adevarata, creativitate. Cartea mai inseamna si generozitate la granita cu ignoranta.

O alta interpretare: Imparateasa reprezinta latura dominanta si progresiva a femeilor. Reprezinta de obicei femei mature: mama, bunica, matusa etc. care datorita varstei sau a cunostintelor a primit un anumit loc in societate sau alta ierarhie. Prost aspectata, si cu carti proaste in jur, poate semnifica abandonul si excluderea acestor femei capabile dintr-un cerc sau sfera. Daca nu este prost aspectata, Imparateasa anunta control asupra situatiilor, reflexie matura asupra problemelor, responsabilitate si disciplina. Capacitate de-a munci. Activitate. O carte pozitiva pentru o femeie.

Pozitie intoarsa: Vorbe goale. Barfe. Lipsa de ambitie si chef de munca. Neglijenta. Pentru o mama, inseamna prea multa nevoie de a-si domina sotul sau copiii. Pentru o sefa, inseamna ca ea incearca sa domine prea mult angajatii.

«INAPOI

Niciun comentariu: