Vraji-Magie

VRAJI

Credeti in vraji?

Judecata - Judgement in Tarot Carti Tarot

Trimite pe FaceBook

Cartea simbolizeaza o innoire si o schimbare, decizii importante si rezultatul actiunilor pana acum.

20 - Judecata - Judgement20 - Judecata - Judgement

Judecata, Judgement sau Last Judgement, insemnand Judecata de apoi, semnifica o rafuiala - cu sine insusi, sau cu altii. Este timpul cand trebuie sa stai sa te gandesti la faptele tale, la ce-a fost bine si ce-a fost rau.

Cartea poate semnifica examene si teste, in scoala vietii sau intr-un liceu sau facultate.

Cartea poate insemna si o cruce de drum - cand nu stii in ce directie este mai bine sa o ei. Trebuie sa alegi ceva - ce este mai bine nu este mereu usor sa stii - dar cel mai important este sa alegi ceva.

Interpretare: Judecata poate insemna ca a venit timpul judecatii - trebuie sa ei responsabilitatea si sa-ti platesti datoriile. Cartea simbolizeaza o innoire si o schimbare, decizii importante si rezultatul actiunilor pana acum.

O alta interpretare: Constiinta sau dobandirea constiintei. Judecata sau critica din partea altora. Consultantul trebuie sa ia raspundere pentru faptele sale. A fi criticat de lume pentru felul in care gandesti, te imbraci sau pentru felul in care iti castigi existenta. Daca sunt carti bune in jur, atunci succesul este garantat, dar un compromis este inevitabil. Examen sau test care, daca-l clarifici, iti va da o pozitie mai buna.

Pozitie intoarsa: O problema grava poate darama cam multe in viata consultantului, de exemplu ii da planurile peste cap si trebuie sa o ia de la inceput. Consultantul este obligat sa-si plateasca datoriile sau sa recunoasca ca este vinovat si sa ia consecintele. Examenele nu vor fi trecute.

«INAPOI

Niciun comentariu: