Vraji-Magie

VRAJI

Credeti in vraji?

Luna - The Moon in Tarot Carti Tarot

Trimite pe FaceBook

Luna semnifica si deceptie, interpretari gresite, dusmani ascunsi, chiar si pericol.

18 - Luna - The Moon18 - Luna - The Moon

Cartea are multe interpretari: unele bune, altele rele. Ceea ce au majoritatea interpretarilor in comun este ca Luna are de-aface lumea interioara a consultantului. Are de afae cu fantezii, intuitie, interese si puteri oculte sau paranormale. Altii vad cartea ca ceva intr-u totul feminina, si Imparateasa impreuna cu Luna inseamna graviditate.

Luna inseamna de cele mai multe ori ca nimic nu este ceea ce pare. Esti mintit, sau ideile tale depre realitate sut gresite. Poate ai incredere in oameni gresiti, poate esti dus in eroare.

Interpretare: Luna semnifica si deceptie, interpretari gresite, dusmani ascunsi, chiar si pericol. Cartea este uneori interpretata intr-un mod mai extrem ca frica enorma, intuneric si groaza. Intr-un mod pozitiv, luna poate fi intepretata ca intuitie mare si vise cu semnificatie profunda.

Alta interpretare: Graviditate, fertilitate, maternitate. Intuitie si imaginatie. Casa, mama, patria, traditiile. Succese care vin in curand: la urmatoarea schimbare de faza lunara. Sensibilitate pentru femei.

Pozitie inversa: Probleme cu mentruatia. Graviditate nedorita. Instabilitate mentala. Alcoolism si dependenta de droguri. Halucinatii. Surprize proaste. Pierdere de memorie. Caracter excesiv de schimbator.

«INAPOI

Niciun comentariu: