Vraji-Magie

VRAJI

Credeti in vraji?

Noua de Bate - Nine of Wands in Tarot Carti Tarot

Cartea simbolizeaza putere in opozitie si curaj. Cartea mai inseamna si intarzieri neplacute, suspendari si o asteptare cam neplacuta. Mai sunt probleme care trebuie rezolvate.

Noua de BateNoua de Bate - Nine of Wands

Ai ajuns destul de departe, dar mai sunt cateva probleme de rezolvat inainte de a ajunge la final. Te simti atacat de probleme, ti-e frica sa nu apara din senin, si stai la panda.

Ai trecut prin lucruri destul de negative in viata. Acum ti-e frica de orice si esti foarte precaut si sceptic la orice. Nu stii in cine poti avea incredere si in cine nu poti avea incredere. Ai o tendinta destul de mare de-a te izola de lumea din jur.

Cartea poate insemna si ca ai devenit cam paranoic.

Batele semnifica actiune, energie, entuziasm si puterea de-asi atinge scopurile. Cifra Noua semnifica ganduri si lucruri aproape finalizate.

In general - Cartea simbolizeaza putere in opozitie si curaj. Cartea mai inseamna si intarzieri neplacute, suspendari si o asteptare cam neplacuta. Mai sunt probleme care trebuie rezolvate.

Munca - Ai trecut prin multe la munca si nu prea esti agreeat acolo. Te simti atacat d de toti, a inceput sa-ti fie frica si esti mereu incordat. Problemele tale par a nu avea rezovare.

Dragoste - Iti este frica ca nu te mai place partenerul, ca te inseala, sau tie frica de ce-o sa zica el. Daca nu esti intr-o relatie, ti-e frica ca nu ai sa gasesti o persoana de incredere. Vezi in toti un dusman potential.

Bani - Ai trecut prin atat de multe incat ti se pare mereu ca nu o sa-ti ajunga banii. Poate ca nu ti se pare intr-adevar ci asa este. Incearca sa te relaxezi ca sa poti sa-ti infrunti problemele si sa poti gasi o rezolvare.

«INAPOI

Niciun comentariu: