Vraji-Magie

VRAJI

Credeti in vraji?

Noua de Spade - Nine of Spades Carti Tarot

Noua de spade este o carte negativa care semnifica disperare, deceptie, esuare si chiar si moarte.

Noua de Spade - Nine of Spades in TarotNoua de Spade - Nine of Spades in Tarot

Noua de Spade apare atunci cand esti pe cale de-a suferi o depresie. Poate fi vorba de PMS dar si de-o stare depresiva in care plangi, nu poti dormi si ti-e mila de tine insuti. Te simti o victima. Crezi ca totul s-a sfarsit.

Noua de Spade este o carte negativa, dar nu este o durere provocata de altii - ci de tine insuti. Trei de spade este intr-adevar o carte in care are de ce sa dai vina pe altii. Insa atunci cand apare 9 de spade - inseamna ca psihic nu mai faci fata si pici intr-o depresie, care este de altfel trecatoare. Adu-ti aminte ce te scoate din depresie. Poate ai nevoie de-o iesire sau de-o experienta noua sau pur si simplu ai nevoie sa plangi ca sa te racoresti.

In general - Noua de spade este o carte negativa care semnifica disperare, deceptie, esuare si chiar si moarte.

Spadele semnifica idei, ganduri, comunicatie, barfe, probleme si chiar boala. Cifra noua semnifica aproape finalizat.

Munca - Nu-ti place munca la care te afli - pici mereu in depresii pe acolo. Nu este vina nimanui ca este asa. Schimb-o daca te simti chiar atat de rau. Daca nu ai munca, depresia si neincrederea in tine pe care asta ti-o da te duce in depresii. Asta nu te inspira cu nimic ca sa-ti gasesti o munca pe plac. Simti mai degraba ca nu vei gasi nimic de munca niciodata.

Dragoste - Esti foarte deprimata si asta-ti aduce probleme in viata ta cu partenerul. Nu neaparat el /ea te face sa simti asa. Esti o fire depresiva si usor de daramat. Se poate sa simti asa in urma unei deceptii in dragoste. Dupa nori vine si soare. Nu v-a dura starea asta pentru totdeauna. Daca esti solo, atunci poti sa ai niste sperante neindeplinite care te deprima. Nu este vina nimanui ca tu ti-ai facut visuri. Nu e tragedia cea mai mare asta.

Bani - O problema financiara din care nu mai iesi te duce la depresie. Poate este prea multa goana dupa bani sau poate ca ai intrat din nou in problema din care ai crezut ca ai scapat pentru totdeauna.

«INAPOI

Un comentariu:

Ulrika Charles spunea...

Numele meu este Ulrika Charles care trăiește în Stockholm-Suedia. Acum câteva zile am citit un comentariu postat pe un blog de consiliere relațională despre o doamnă din LA, ea este o bază pe bază de LA Jurnalistul dezvăluie cum a păstrat paranșiv erecția slabă și ejacularea rapidă la 6 luni după ce soția lui la părăsit. Preotul-șef Oduduwa Spell Caster din partea națiunii africane la ajutat să găsească un remediu permanent pentru erecție slabă / ejaculare slabă, iar acum este foarte activ și ex-soția se întoarce acasă fericit. Eu numesc mysefl atat de norocos sa citesc acest post online pentru ca am copiat adresa noastra de e-mail pentru a contacta mesajul acelasi Priest Oduduwa din cauza provocarilor si a experientelor mele de criza pe care le am in relatia mea de casatorie. recent mă simt deprimat, plâns îngrijorat și împărtășesc lacrimi secrete ori de câte ori îmi amintesc cum mă întreabă fiica mea în vârstă de 7 ani dacă tatăl ei se va întoarce acasă pentru o lună care se termină cu cina de masă rotundă de familie la casa mamei. În exact doi ani, soțul meu Anderson ne-a abandonat pentru o altă femeie. Dar i-am promis fiicei mele in timpul celei de-a treia sarbatoriri de Ziua Recunostintei ca ii voi da un cadou de neuitat in aceasta sarbatoare de Craciun fiica mea nu a fost interesata de cadouri pentru ca am inteles ca a ratat tatal ei atat de mult si a vrut sa o vada. Niciodată nu știu cât de posibil va fi asta, pentru că soțul meu îmi aruncă ochii și mi-a spus că sa terminat între noi. Soțul meu a plecat de acasă, nu mai luă apelurile mele telefonice și nici un mesaj text. Îmi iubesc soțul atât de mult și de dragul fiicei mele, am fost desprins și gata să fac tot posibilul; pentru a aduce soțul înapoi acasă. Nu vreau să-mi dezamăgesc fiica. I-am spus unui prieten de-al meu, ea mi-a prezentat dr.Oduduwa o vrajitoare magică. prietenul a spus că Oduduwa a ajutat-o ​​să se întoarcă înapoi la încrederea ei în căsnicie, cu vrăjitoria magică. Nu am crezut în vrăji magice înainte, dar am fost convins pentru că am citit de asemenea din comentariile de pe blog-ul post despre magie spell-casters pentru a câștiga înapoi ex iubire.
Am dat vraja magică de a încerca să-mi întorc soțul și tatăl la fiica mea acasă. Aveam nevoie urgentă de o soluție. Am trimis un mesaj de poștă electronică la adresa de e-mail Oduduwa așa cum mi-a dat prietenul meu (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com). câteva ore am primit un răspuns și a vrut să mă ajute, am vorbit și i-am urmat instrucțiunile. Mi-a asigurat trei zile că soțul mă va suna la telefon să vină acasă, cred, să mă rog și sperase. Spre surprinderea mea cea mai mare, imediat după 2 zile de la Oduduwa, mi-am dat o vrăjitorie de dragoste în templul din Oduduwa, sotul soțului meu mi-a sunat la telefon cu un număr de tellefon necunoscut, am vorbit atât de frumos, a venit acasa am auzit un bate pe ușa mea, acesta a fost un moment de neuitat în viața mea și fiica mea a ieșit atât de salt pentru a saluta tatăl său acasă, eu sunt atât de ieșit mulțumitor Oduduwa puternic spellcaster, de aceea am afară să împărtășesc prietenilor mei Cred că cineva poate avea nevoie de ajutor pentru a rezolva această relație ruptă, cu toții merităm să fim fericiți în relația noastră de dragoste, în căsătorie și în dragoste. cu rezultat instant nu există nici un efect secundar. aici pentru al contacta pentru ajutor la mesajul Whatssap la +2348109844548