Vraji-Magie

VRAJI

Credeti in vraji?

Regele de Cupe - King of Cups Carti Tarot

Cartea semnifica un barbat comunicativ, de obicei care detine o anumita autoritate in viata consultantului sau care este important pentru consultant - un tata, frate, sot, prieten bun sau un sef.

Regele de Cupe - King of CupsRegele de Cupe - King of Cups

Regele de Cupe semnifica un barbat matur, comunicativ, cu o inima mare, interesat de stiinta si de lectura, dar si de-a provoca unele stari emotionale la cei din jur. Poate fi vorba de-un tata, amant, prieten sau sef pentru o femeie. Pentru un barbat, cartea il semnifica pe el insusi, sau pe cineva apropiat lui - un tata, frate sau bun prieten.

Regele de Cupe poate semnifica si-o autoritate morala.

In general - Cartea semnifica un barbat comunicativ, de obicei care detine o anumita autoritate in viata consultantului sau care este important pentru consultant - un tata, frate, sot, prieten bun sau un sef.

Cupele simbolizeaza sentimente, dragoste, vise si viziuni. Regii simbolizeaza barbatii din viata noastra, puterea si masculinitatea.

Munca - La munca, seful tau, sau unul dintre sefi te remarca si vrea sa te cunoasca mai bine.

Dragoste - Daca esti femeie cartea il reprezinta relatia pe care o ai cu babatii din viata ta, ca fiind importanta - tatal, amantul, prietenul, sotul. Prost aspectat, acest barbat poate sa-ti faca si probleme. Daca esti barbat, atunci cartea te reprezinta pe tine, insemnand ca stii sa comunici intr-un mod efectiv si ca vei reusi sa primesti ce iti doresti in dragoste.

Bani - Un barbat de treaba te poate ajuta sau incurca, depinzand de pozitia cartii. De obicei cartea este buna, semnificand ca totul se rezolva prin ajutorul unui barbat.

«INAPOI

Niciun comentariu: