Vraji-Magie

VRAJI

Credeti in vraji?

Regele de Spade - King of Spades Carti Tarot

Cartea inseamna putere si autoritate, lege militara si comandare. Decizia acestui rege este de cele mai multe ori finala.

Regele de Spade - King of SpadesRegele de Spade - King of Spades

Un barbat inteligent, manipulativ, la prima aparenta fara inima.

Este de obicei vorba de-o autoritate, un avocat, politist, etc. dar poate fi vorba si pur si simplu de-un barbat rau care nu are nici o putere autoritara dar care este manipulativ si care lucreaza in interesul sau propriu.

Este foarte greu sa te ridici la nivelul sau pentru ca acest barbat nu are scrupule, dar prin grija maxima si atentie vei putea sa il eviti. Asa ca poate fi vorba chiar si de-un hot.

Uneori cartea inseamna hartii juridice si decizii de la autoritati.

In general - Cartea inseamna putere si autoritate, lege militara si comandare. Decizia acestui rege este de cele mai multe ori finala.

Spadele semnifica idei, ganduri, comunicatie, barfe, probleme si chiar boala. Reginele semnifica masculinitate si putere.

Munca - Cartea inseamna ca vei avea de-aface cu procese legale sau hartii legale in legatura cu munca ta. Poti sa mai insemne si ca nu vei reusi sa-ti imbunezi seful si ca vei avea probleme cu el.

Dragoste - Cartea aduce raceala in dragoste. Poate ca partenerul nu te iubeste cu adevarat sau nu stie sa arate asta. Daca esti femeie si esti singura, cartea inseamna ca vei intalni un barbat rece, manipulativ si fara scrupule. Daca esti barbat inseamna ca nu poti sa iubesti intr-adevar pe cineva si ca niciodata nu iti gasesti o femeie daca nu ai ceva de castigat pe seama ei in acelasi timp.

Bani - Ai probleme economice si nu vei putea sa iesi din ele usor pentru ca astepti decizii importante de la autoritati.

«INAPOI

Niciun comentariu: