Vraji-Magie

VRAJI

Credeti in vraji?

Regina de Bate - Queen of Wands in Tarot Carti Tarot

Cartea semnifica de obicei o femeie matura intr-o zodie de foc. In dragoste, pentru o femeie, aceasta Regina semnifica o rivala.

Regina de Bate - Queen of Wands in TarotRegina de Bate - Queen of Wands

Aceasta regina este destul de placuta la vedere. Este plina de energie, arata bine, si este pasionata. La munca, la fel ca si in viata privata este intreprinzatoare si ambitioasa si primeste de obicei ceea ce vrea.

Semnificatie generala: Protectia teritoriului. Onoare si virtute. Uneori poate fi vorba de o femeie puternica din jurul tau care te poate afecta intr-un fel sau altul. Bine aspectata, aceasta femeie poate fi de partea ta. Prost afectata poate fi vorba de-o femeie de obicei mai in varsta care-si baga coada in viata ta si care poate chiar sa-ti faca rau.

Dragoste: In dragoste, aceasta carte poate insemna mai multe lucruri. Daca esti barbat, este vorba de-o femeie care te atrage sexual si pe care doresti sa o ai. Daca esti femeie, te poti astepta la o rivala.

Munca: La munca, poti sa ai de aface cu o colega sau cu o sefa, care poate fi de partea ta - daca esti cinstit/a si daca muncesti cum trebuie.

Bani: Ai o fire foarte interprinzatoare, tinzi spre independenta economica. Ai idei noi creative si te pricepi la lucruri banesti. Uneori poate fi vorba de ajutorul unei femei - sefa, prietena, femeie mai in varsta.

«INAPOI

Niciun comentariu: