Vraji-Magie

VRAJI

Credeti in vraji?

Rgaciune pentru un serviciu mai bun

Rugaciune pentru un serviciu mai bun,pentru schimbarea serviciului, pentru marirea salariului


Pentru reusita acestui ritual aveti nevoie de 3 lumanari: albastra ,galbena si rosie.DUpa ce purificai lumanarea se unge cu un ulei aromat de Ylang-Ylang.Mai aveti nevoie de 3 linguri de zahr, si 3 de faina, putina scortisoara, o farfurie.

Mod de lucru: Se aseaza lumanarile in forma de triunghi iar zaharul si faina se pune intre ele, in interiorul triunghiului.

Se aprinde lumanarea rosie si se rosteste rugaciunea: "Doamne , ajutati-mi mie in slujba mea, faceti ca munca mea sa fie cu folos si sa nu se iroseasca."

Se aprinde lumanarea albastra si se rosteste:" Fa, Doamne, sa primesc rasplata ce mi se cuvine pentru munca mea si sa-mi ating telul, caci cu dreapta credinta in Voi, am venit si sunt sigur ca nu gresesc.Prin aceasta voi putea sa imi ajut semenii mai bine ; sunt pregatit pentru a incerca. Amin !

Se aprinde lumanarea galbena. Se spune o rrugaciune stiuta si in care aveti incredere dupa care se rosteste:"Ma fagaduiesc Voua, Doamne, ca darul ce mi-l dati in Mila Voastra sa-l folosesc pentru a face bine si prietenilor si vrajmasilor in egala masura. Asa sa imi ajute Dumnezeu! Amin!"

Ritualul se face sapte seri consecutiv, incepand cu Vineri, cand Luna e in crestere. Vinerea aceatsa e propice.

Niciun comentariu: