Vraji-Magie

VRAJI

Credeti in vraji?

Roata Norocului - The Wheel of Fortune Carti Tarot

Trimite pe FaceBook

Cartea aduce de obicei noroc si fericire, si o imbunatatire a situatiei in care ne aflam.

10 - Roata Norocului - The Wheel of Fortune10 - Roata Norocului - Wheel of Fortune

Roata Norocului reprezinta intamplari in viata noastra care apar subit si care ne imbinatatesc viata. Par a fi date de sus, pentru ca prea se potrivesc cu ceea de care avem nevoie.

Cand apare aceasta carte, putem sa ne asteptam la o schimbare - de obicei in bine, insa nu intotdeauna.

Roata Norocului poate simboliza si fatalism, credinta in soarta si credinta intr-o ordine divina. De cele mai multe ori insa, deoarece noi singuri ne facem soarta, Roata Norocului nu este altceva decat rezultatul fericit sau nefericit a actiunilor noastre - un rezultat care ne poate schimba viata in mai bine sau in mai rau.

Interpretare: Cartea aduce de obicei noroc si fericire, si o imbunatatire a situatiei in care ne aflam. In unele cazuri aduce o schimbare in mai rau, dar asta este foarte rar cazul. S-ar putea sa aduca noroc intr-un ghinion aparent.

O alta interpretare: Noroc, noutati bune, premiu, recompensa, noroc in jocuri. Langa carti de cupa, noroc in dragoste. Langa o carte de pentagrame, noroc in bani. Langa carti de bastoane, noroc la munca. Langa carti de sabii, probabil o insanatosire subita.

Pozitie inversa: Norocul poate fi doar aparent. Se poate sa fie un ghinion mascat. Curand incep niste timpuri mai putin norocoase. Ai grija! Incapacitate de-a schimba situatia in mai bine. Premii sau castiguri foarte mici. Uneori, noroc in tot ghinionul.

«INAPOI

Niciun comentariu: