Vraji-Magie

VRAJI

Credeti in vraji?

Sapte de Bate - Seven of Wands in Tarot Carti Tarot

Cartea inseamna putere, forta si poate semnifica debate si negocieri, dar si concurenta. Cartea semnifica si succese in ciuda obstacolelor. Cartea inseamna de obicei ca, desi totul sau toti sunt impotriva ta, ai sanse mari de-a invinge.

Sapte de BateSapte de Bate - Seven of Wands in Tarot

Cartea semnifica probleme de tot felul si impotrivirea celor din jurul tau. Te simti uneori umilit de tot ce se intampla si trebuie sa te apari singur. Nu este nimeni de partea ta.

Cartea inseamna si ca ai o putere interioara deosebit de mare si ca esti in stare sa clarifici orice.

Cartea nu este atat de negativa precum pare, deoarece arata ca esti foarte puternic ca om si clarifici totul fara ajutor.

Batele semnifica actiune, energie, entuziasm si puterea de-asi atinge scopurile. Cifra sapte semnifica credinta si speranta.

In general - Cartea inseamna putere, forta si poate semnifica debate si negocieri, dar si concurenta. Cartea semnifica si succese in ciuda obstacolelor. Cartea inseamna de obicei ca, desi totul sau toti sunt impotriva ta, ai sanse mari de-a invinge.

Munca - La munca te simti mereu atacat sau criticat. Daca cauti de munca, simti ca nu esti pe placul nimanui. Trebuie mereu sa te lupti pentru ca sa te apari. Ai dusmani in jur, si simti ca nimeni nu-ti vrea binele. Esti singur impotriva la mai multi.

Dragoste - In dragoste, esti mereu criticat de partener si simti ca trebuie mereu sa te aperi.

Bani - Ai probleme economice si trebuie sa rezolvi totul singur. Dai dovada de curaj si forta.

«INAPOI

Niciun comentariu: