Vraji-Magie

VRAJI

Credeti in vraji?

Sase de Spade - Six of Spades Carti Tarot

Cartea poate insemna o calatorie pe apa dar 6 de spade esti cartea stiintei, care inseamna de obicei solutii inteligente bazate pe obiectivitate sau stiinta practicata.

Sase de Spade - Six of Spades in TarotSase de Spade - Six of Spades in Tarot

De cele mai multe ori, sase de spade semnifica o perioada linistita in viata in care totul merge inainte dar in care nu se intampla mare lucru la prima vedere - la a doua, progresele sunt foarte mari.

Esti pe cale de-a face mari pasi inainte dar poate ca totul nu are viteza pe care o doresti sau poate ca nu esti constient ca faci progrese.

In general - Cartea poate insemna o calatorie pe apa dar 6 de spade esti cartea stiintei, care inseamna de obicei solutii inteligente bazate pe obiectivitate sau stiinta practicata.

Spadele semnifica idei, ganduri, comunicatie, barfe, probleme si chiar boala. Cifra sase semnifica echilibru restabilit.

Munca - La munca totul se desfasoara intr-un mod foarte lent. Nu-ti dai poate seama ca faci progrese. Cartea apare de obicei dupa neplacerile din 5 de spade - si semnifica rezolvarea lor.

Dragoste - In dragoste , dupa o perioada de neplaceri, va tarati mai mult sau mai putin inainte si faceti progrese. Dar totusi nu puteti vorbi de-o mare pasiune. Dar orizontul este mai luminos acum.

Bani - Problemele finainciare sunt pe cale de- a se rezolva, treptat. Nu este usor, insa esti cel putin protejat de orice catastrofa.

«INAPOI

Niciun comentariu: