Vraji-Magie

VRAJI

Credeti in vraji?

Trei de Spade - Three of Spades Carti Tarot

Trei de Spade inseamna absenta si despartire. De obicei apare la femei atunci cand prietenul sau sotul o paraseste, dar poate apare si in relatiile cu prietene si colegi de munca.

Trei de Spade - Three of Spades in TarotTrei de Spade - Three of Spades in Tarot

Trei de spade inseamna ca esti jignit sau ca esti ranit de cei din jur. Dar de obicei ca esti parasit sau inselat - mai ales in relatiile cu cei la care tii.

Cartea semnifica si mare suparare, lacrimi si durere interioara. De obicei esti luat prin surprindere si esti foarte nefericit pentru ca simti ca esti tradat.

Durerea din Trei de Spade vine mereu din afara. Nu este o depresie pur si simplu interioara ca in 9 de spade.

Una din interpretarile clasice este si operatie de obicei de inima.

In general - Cartea inseamna absenta si despartire. De obicei apare la femei atunci cand prietenul sau sotul o paraseste, dar poate apare si in relatiile cu prietene si colegi de munca.

Spadele semnifica idei, ganduri, comunicatie, barfe, probleme si chiar boala. Cifra trei semnifica un grup care contine mai mult de 2 persoane.

Munca - La munca devii tradat de colegi, jugnit, dezamagit, mintit sau te simti exclus. Poate ca vei pierde munca din cauza iloialitatii altora. Daca cauti de munca nu o vei primi si te vei simti rau.

Dragoste - In dragoste careta inseamna infidelitate, despartire, durere, lacrimi, parasire sau tradare. Cineva in jur te tradeaza si te doare foarte mult. De obicei apare atunci cand o a treia persoana intra in relatie si relatia se termina.

Bani - O a treia persoana isi baga coada si ai o pierdere. Nu primesti banii pe care-i astepti si te doare foarte mult, pentru ca este o smecherie la mijloc.

«INAPOI

Un comentariu:

Camila360 spunea...

Am fost rănită și inima sa stricat când o problemă foarte mare a avut loc în căsnicia mea acum șapte luni, între mine și soțul meu. atât de îngrozitor încât a dus cazul în instanță pentru divorț. el a spus că nu a vrut niciodată să stea cu mine din nou, și că nu mai mă iubește. Așa că a împrăștiat casa și mi-a făcut pe mine și pe copiii mei să treacă prin dureri severe. Am încercat toate mijloacele mele posibile să-l duc înapoi, după ce am cerșit mult, dar nu i-am făcut nici un folos. Și a confirmat că ia luat decizia și nu a vrut niciodată să mă vadă din nou. Deci într-o seară, când mă întorceam de la muncă, m-am întâlnit cu un vechi prieten al meu care mi-a cerut soțul. Așa că i-am explicat toate lucrurile, așa că mi-a spus că singurul mod în care îl pot aduce pe soțul meu înapoi este pentru a vizita o vrăjitoare, pentru că a lucrat cu adevărat și pentru el. Deci niciodată n-am crezut în vrajă, dar nu aveam altă alegere decât să-i urmez sfaturile. Apoi mi-a dat adresa de e-mail a vrăjitorului pe care la vizitat. ogagakunta@gmail.com. A doua zi dimineață, am trimis un e-mail la adresa pe care mi-a dat-o, iar vrăjitorul mi-a asigurat că îmi voi aduce sotul înapoi a doua zi. Ce afirmație uimitoare! N-am crezut, așa că a vorbit cu mine și mi-a spus tot ce trebuie să fac. Apoi în dimineața următoare, așa de surprinzător, soțul meu, care nu mi-a sunat în ultimele 7 luni, mi-a sunat pentru a mă informa că se întoarce. Atât de uimitor!! Așa sa întors în aceeași zi, cu o mulțime de dragoste și bucurie, și-a cerut scuze pentru greșeala lui și pentru durerea pe care mi-a provocat-o eu și copiii mei. Apoi, din acea zi, relația noastră era acum mai puternică decât a fost înainte, cu ajutorul unei vrăjitoare. Deci, vă voi sfătui acolo dacă aveți orice problemă de contact ogagakunta, vă dau 100% garanție că el vă va ajuta .. Trimiteți-l la adresa de e-mail la adresa: ogagakunta@gmail.com sau sunați la +2348069032895