Vraji-Magie

VRAJI

Credeti in vraji?

Valet de Bate - Page of Wands in Tarot Carti Tarot

Primesti noutati noi - ti se intampla ceva nou si neasteptat. Cartea poate insemna si un amant loial. Daca Valetul de Cupe se afla in apropiere, e poti astepta la un rival periculos.

Valet de Bate - Page of Wands Valet de Bate - Page of Wands in Tarot

Valetul de Bate semnifica un tanar neinfricosat, caruia ii place actiunea. Este un entuziast, plin de viata si de buna voie si cauta mereu ceva interesant.

Cartea inseamna de cele mai multe ori un mesaj important, sau inceputul unei noi aventuri amoroase.

Cartea simbolizeaza surprize de tot felul, si noi intamplari. Acest valet aduce de cele mai multe ori oferte noi, destul de bune si interesante.

Cartea inseamna ca ai sansa sa faci o aventura. Exista o posibilitate sa faci ceva nou si palpitant.

Batele semnifica actiune, energie, entuziasm si puterea de-asi atinge scopurile. Valetii semnifica noutati, mesaje si stiri, dar si persoane tinere, studenti si copii. Valetii pot insemna si noi inceputuri.

In general - Primesti noutati - ti se intampla ceva nou si neasteptat. Cartea poate insemna si un amant loial. Daca Valetul de Cupe se afla in apropiere, e poti astepta la un rival periculos.

Munca - La munca iti place sa fii spontan si sa ai lucruri noi de facut mereu. Nu iti place monotonia sau plictiseala. Vei primi oportunitati noi, pe care le poti accepta, sau nu.

Dragoste - Te poti astepta sa fii curtata de-un tanar neserios, sau de un adult care se comporta asa. Este foarte pasionat si te simti bine in preajma lui.

Bani - Primesti niste oferte noi care pot sa-ti aduca bani.

«INAPOI

Niciun comentariu: